خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم تنها برای کارهای اورژانسی به دندانپزشک مراجعه کنند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 10:39
مسئول واحد سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت گلستان با اشاره به نگرانی برخی از مردم در مواجهه با دندان درد در این روزها که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده است، گفت: در این روزها تنها در صورت دندان درد زیاد، به مراکز ارائه‌دهنده خدمات دندانپزشکی مراجعه شود.
دندان،مراجعه،مراكز،درد،سلامت،مسواك

ایسنا/گلستان مسئول واحد سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت گلستان با اشاره به نگرانی برخی از مردم در مواجهه با دندان درد در این روزها که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده است، گفت: در این روزها تنها در صورت دندان درد زیاد، به مراکز ارائه‌دهنده خدمات دندانپزشکی مراجعه شود.
آناهیتا همایون‌پور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هر شرایطی تحمل دندان درد بسیار سخت است به همین خاطر اگر دندان درد خیلی زیاد بود، بدون نگرانی به مراکز جامع خدمات سلامت و دندانپزشکی مراجعه کنند.
وی افزود: مردم تنها برای کارهای اورژانسی به این مراکز مراجعه کنند و کارهای زیبایی و پوسیدگی‌های ساده را به بعد از زمان پایان این بیماری موکول کنند.
مسئول واحد سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت گلستان خاطرنشان کرد: با توجه به قابلیت بالای سرایت این بیماری، از افراد دارای علائم تب و سرفه می‌خواهیم مراجعه نداشته باشند اما اگر چنانچه مراجعه آن‌ها ضرورت داشت، حتماً قبل از وارد شدن به مراکز ارائه خدمت ما، دست‌های خود را شست‌وشو یا ضدعفونی کنند و بعد از آن از دستکش استفاده کنند.
همایون‌پور گفت: در شهر گرگان دو مرکز جامع خدمات سلامت در بلوار الغدیر و خیابان ملاقاتی خدمات دندانپزشکی ارائه می‌کنند.
در سایر شهرها و برخی از روستاها نیز این مراکز مشغول به ارائه خدمت هستند.
وی به مردم توصیه کرد قبل از مسواک زدن دست خود را با آب و صابون شست‌وشو دهند و بعد از مسواک زدن نیز مسواک را بشورند و محفظه کوچک را بر روی آن قرار دهند.
انتهای پیام