خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همسر نخست وزیر اسپانیا به کرونا مبتلا شد

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 03:28
دفتر نخست وزیر اسپانیا از ابتدای همسر «پدرو سانچز» نخست وزیر این کشور به ویروس کرونا خبر داد.
كرونا،اسپانيا،اعلام،كشور،ويروس،اساس

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ، دفتر نخست وزیر اسپانیا اعلام کرد که همسر پدرو سانچز نخست وزیر این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده است.
اسپانیا پس از ایتالیا بیشترین موارد ابتلا به کرونا در اروپا را دارد.
بر اساس گزارش شبکه الجزیره قطر، در اسپانیا نخست وزیر این کشور به منظور جلوگیری از شیوع کرونا ارتباط تمام مناطق این کشور را ممنوع اعلام کرده است به این معنی که بر اساس برنامه فوق‌العاده و با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا رفت‌وآمد شهروندان اسپانیایی به مدت 15 روز محدود اعلام شده است.
بنابر این تصمیم، تمام مراکز تجاری به استثنای مراکز عرضه مواد غذایی و دارویی تعطیل است.
تاکنون 120 نفر بر اثر کرونا در اسپانیا جان خود را از دست داده‌اند.
وزارت بهداشت اسپانیا اعلام کرده که موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به 4200 تن افزایش پیدا کرده و 120 نفر از جمله 64 مورد در مادرید جان خود را از دست داده‌اند.
تاکنون 2078 نفر در مادرید به کرونا آلوده شده‌اند.شمار قربانیان این بیماری در اسپانیا بر اساس آخرین گزارش‌ها 86 تن اعلام شده است.
انتهای پیام/