خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت ۶ کارخانه تولید کننده مواد ضدعفونی کننده و ماسک در ارس

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 اسفند 1398 - 20:39
تبریز- مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: در راستای تأمین نیازها و ملزومات بهداشتی کشور شش کارخانه تولید مواد ضدعفونی کننده و پارچه ماسک و لباس بیمارستانی در ارس مشغول فعالیت است.
توليد،شركت،ارس،آزاد،مواد،منطقه،نريمان،ماسك،كشور،الكل،ويروس،ف ...

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، محسن نریمان در حاشیه بازدید از شرکت الکا آذربافت ارس گفت: این شرکت با توجه به نیاز این روزهای کشور در خصوص مقابله با ویروس کرونا روزانه بالغ بر چهار تن مواد اولیه (پارچه مخصوص) ماسک و لباس بیمارستانی تولید می‌کند و به شرکت‌های تولیدی ماسک صادر می‌نماید.
نریمان گفت: زمینه فعالیت شرکت الکا آذربافت تولید محصول اسپان باند می‌باشد که علاوه بر مصرف در زمینه ماسک و لباس بیمارستان مصارف دیگری چون مواد صنعتی، صنایع کیف و کفش، انواع کاورها، فیلتر و کشاورزی نیز دارد که هم اکنون با توجه به وضعیت این روزهای کشور خط تولید خود را بضورت شبانه روزی به تولید این محصول معطوف کرده است.
وی افزود: این شرکت روزانه جهار تن مواد اولیه تولید می‌کند که این مقدار قابلیت تبدیل به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار ماسک بهداشتی را دارد.
مدیرعامل منطقه آزاد ارس گفت: این شرکت اخیراً نیز اقدام به توسعه واحد تولیدی خود نموده است که در شرف اتمام می‌باشد و اگر به تولید برسد ظرفیت تولید آن به ۴ برابر افزایش پیدا می‌کند که نیاز عمده کشور را در این بخش‌ها می‌تواند تأمین کند.
نریمان افزود: با توجه به اینکه پایه‌ی تولید مواد ضدعفونی کننده الکل می‌باشد، اگر تا ده روز آینده مرزهایمان بخصوص مرز ارمنستان باز شود ورود الکل را آزاد می‌کنیم تا تولیدکنندگان سهمیه شأن از محل ورود الکل تأمین گردد.
نریمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سایر کارخانه‌های تولید کننده گفت: کارخانه‌های دیگری در ارس هستند که در زمینه تولید اسپری خوشبو کننده وعطر و ادکلن فعالیت داشتند و با اخذ مجوز از وزارت بهداشت و درمان و استاندارد خط تولیدشان را عوض نموده و مواد ضدعفونی کننده آنتی ویروس و آنتی باکتریال تولید می‌کنند.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت شرکت آذردستکش در تولید دستکش‌های جراحی گفت: این شرکت قبلاً در یک مرحله یک سری دستکش جراحی با کیفیت بالا را بصورت فله‌ای که نزدیک به سه میلیون دستکش می‌باشد جهت بسته بندی وارد کرده بود با هماهنگی استانداری و ستاد مبارزه با ویروس کرونا این دستکش‌ها به سرعت ترخیص شده تا وارد سرزمین اصلی شود و با هماهنگی وزارت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای نظارتی و امنیتی بصورت عادلانه در سطح استان و حتی سایر استان‌ها توزیع شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در پایان خاطرنشان کرد: منطقه آزاد ارس، فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان این منطقه با تمام توان در صحنه هستیم تا با همکاری و همدلی بتوانیم نیازهای کشور را حل کنیم.