سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرحله دوم واکسیناسیون فلج اطفال در سیستان و بلوچستان آغاز شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 04 اسفند 1397 - 13:28
زاهدان- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از آغاز مرحله دوم عملیات تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در سیستان وبلوچستان خبر داد.
مرحله،واكسيناسيون،اجراي،طرح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دکتر سید مهدی طباطبایی اظهار داشت: هدف از اجرای دو مرحله ای عملیات واکسیناسیون حفاظت از سلامتی فرزندان این مرز و بوم در برابر فلج اطفال است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان افزود: بیش از سه هزار و ۷۰۰ تیم در مرحله دوم اجرای این طرح ۴۶۵ هزار کودک ایرانی و غیر ایرانی را در سراسر سیستان و بلوچستان علیه این بیماری واکسینه می کنند.
رئیس مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان گفت: مرحله دوم عملیات واکسیناسیون تا ۶ اسفند در این استان ادامه دارد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال به صورت اکتیو و خانه به خانه است مردم باید همکاری بیشتری داشته باشند تا این طرح همچون مرحله اول به بهترین حالت اجرا شود.