خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کدام مسیرها در اهواز مسدود شده است؟

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 24 اسفند 1398 - 19:13
محدودیت‌های ترافیکی جهت جلوگیری از تجمع مردم و رعایت توصیه‌های وزارت بهداشت برای مقابله با ویروس کرونا در اماکن عمومی اهواز از امروز آغاز شد.
اهواز،كرونا،ترافيكي،ويروس،پل،نفر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، در پی شیوع ویروس کرونا محدودیت‌هایی جهت عبور و مرور مردم در سطح شهرهای استان خوزستان همزمان با سایر استان‌های کشور انجام شد.
از همین رو شورای تأمین استان مصوباتی را در رابطه با محدودیت ترافیکی در مکان‌های شلوغ و پر رفت‌وآمد شهرها مصوب کرد که مسدودسازی پارک‌ها یکی از آن مصوبات بود.
اما در اهواز نیز محدودیت‌های ترافیکی در مرکز شهر شامل خیابان‌های سلمان فارسی، طالقانی و امام خمینی(ره) است.
همچنین در مناطقی از جمله خیابان اصلی کیان‌پارس حدفاصل فلکه سوم تا میدان چمران و زیتون کارمندی به‌طور کامل مسدود خواهد بود.
توقف در مسیر پارک‌های ساحلی شرقی و غربی اهواز از پل سوم تا پل ششم مطلقاً ممنوع اعلام‌شده است.
براساس آخرین آمار ارائه‌شده توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز تاکنون ابتلا 221 نفر به ویروس کرونا ثبت‌شده که متأسفانه از این تعداد 32نفر فوت‌شده‌اند.
انتهای پیام/331/ ز