خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سومین نماینده برزیل که با ترامپ دیدار داشت کرونا گرفت

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 24 اسفند 1398 - 17:55
تست کرونای سومین نماینده برزیلی که چند روز پیش با رئیس جمهور آمریکا دیدار داشته مثبت اعلام شد.
برزيل،ديدار،نفر،وزير،كرونا

به گزارش مشرق، تست کرونای یک نماینده دیگر فدرال برزیل نیز مثبت اعلام شد.
وی چند روز پیش با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دیدار داشته و سومین نماینده کرونایی بوده که با ترامپ دیدار کرده است.
«فابیو واجناگارتن» وزیر ارتباطات برزیل نیز که او هم شنبه گذشته با ترامپ دیدار کرده بود به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا شده است.
از سوی دیگر، «ژائیر بولسونارو» رئیس جمهور برزیل مشکوک به کرونا بوده و خبرگزاری رویترز روز گذشته خبر داد که تست کرونای وی مثبت اعلام شده اگر چه ساعتی بعد وی در پیامی این خبر را تکذیب کرد.
هیأت همراه بولسونارو در سفر به آمریکا و دیدار با دونالد ترامپ شامل وزیر امور خارجه، وزیر دفاع، وزیر معادن و انرژی، و چند مقام سیاسی دیگر برزیل بود.
بر اساس آخرین آمار، تا کنون ابتلای ۱۵۱ نفر به ویروس کرونا در برزیل مثبت اعلام شده است.
در حال حاضر در کل جهان ۱۴۹ هزار و ۱۸۱ نفر به کرونا مبتلا شده که ۵ هزار و ۶۰۲ نفر آنها جان خود را از دست داده‌اند.
همچنین ۷۳ هزار و ۷۱۳ نفر نیز بهبودی خود را بدست آورده‌اند.