خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید وزرای دفاع ترکیه و انگلیس از مرز سوریه

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 24 اسفند 1398 - 14:37
وزرای دفاع ترکیه و انگلیس از مرزهای جنوب شرقی ترکیه دیدن کردند تا مستقیما "تراژدی سوری‌ها" را مشاهده کنند.
تركيه،كوين،بشردوستانه،كندي،انگليس،كمك،والاس،آوارگان

وزرای دفاع ترکیه و انگلیس از مرزهای جنوب شرقی ترکیه دیدن کردند تا مستقیما "تراژدی سوری‌ها" را مشاهده کنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه و بن والاس، همتای انگلیسی‌اش روز جمعه در پایگاه مرزی ترکیه در استان هاتای حضور یافتند و از یک برج دیدبانی وضعیت آوارگان سوری در آتما را نظاره کردند.
این وزرا پس از این بازدید نشستی برگزار کردند که در آن هیات‌های همراهشان و کوین کندی، مسئول هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد نیز حضور داشتند.
والاس گفت: انگلیس از عملیات‌های ترکیه در ناتو و شورای امنیتی سازمان ملل برای توقف درگیری‌ها در استان ادلب سوریه حمایت می‌کند.
وی ضمن اشاره به اینکه این اقدام به کمک‌های بشردوستانه کمک می‌کند، افزود: انگلیس آماده است تا به ترکیه به صورت مستقیم و یا از طریق فعالیت‌هایش در ناتو کمک کند.
کوین کندی تلاش‌های ترکیه برای حفاظت از سوری‌ها به دنبال توافق امضا شده میان آنکارا و مسکو در خصوص آتش‌بس در ادلب را تحسین کرد.
وی گفت: اکنون بیش از 60 درصد افراد حاضر در کمپ‌های آوارگان را کودکان تشکیل می‌دهند و ترکیه اقدامات فوق‌العاده‌ای برای کمک به آنها انجام می‌دهد.
کوین کندی از جامعه بین‌الملل خواست تا برای تامین کمک‌های بشردوستانه و پایان دادن به جنگی که یک بحران مهاجرتی را به وجود آورده، در کنار ترکیه بایستد.
انتهای پیام