خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان «نفوذ» آمریکایی‌ها/ سریال نفوذ وارد فاز سنگین پس‌تولید شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 24 اسفند 1398 - 12:59
تصویربرداری سریال «نفوذ» به کارگردانی و نویسندگی جواد شمقدری در دکور‌های ساخته شده در چالوس به پایان رسید.
تصويربرداري،بازيگران،محمد،مجموعه،كرونا،نورايي،چالوس،شيوع،سريال

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن علی‌اکبری تهیه‌کننده سریال الف فاخر «نفوذ» که در مرکز سیمافیلم تهیه می‌شود٬ گفت: تصویربرداری مجموعه در دکور‌های ساخته شده در چالوس طبق برنامه به پایان رسید.
تنها بخش کوچکی از مجموعه که باید در مرز افغانستان تصویربرداری شود، باقی است که احتمالاً اوایل اردیبهشت‌ماه با حضور علیرام نورایی تصویربرداری خواهد شد.
وی درباره انجام تصویربرداری در شرایط شیوع ویروس کرونا گفت: با مرکز بهداشت چالوس هماهنگ بودیم و هر روز گروه توسط پزشکان مورد معاینه و تب‌سنجی قرار می‌گرفتند که خوشبختانه با تمهیداتی از قبیل ضدعفونی محل اقامت و سوله محل فیلمبرداری هیچ مشکلی به وجود نیامد.
وی درباره مراحل آماده‌سازی این مجموعه گفت: تدوین همزمان صورت می‌گیرد و کار عزیزان در بخش جلوه‌های ویژه بصری سنگین است که به سرپرستی محمد امامی در حال انجام است.
وی درباره اتمام کار بازیگران خارجی و خروج از کشور با توجه به شیوع ویروس کرونا گفت: کار بازیگران خارجی مدت‌ها پیش به پایان رسید و همگی از کشور خارج شدند و از کار راضی بودند.
احمد نجفی، حمید گودرزی، صالح میرزاآقایی، علیرام نورایی، عبدالرحیم نوروزی، جلیل فرجاد، کاوه سماک باشی، سید جواد هاشمی، پانته آ مهدی نیا، شهره لرستانی، زهرا سعیدی، امیر محمد زند، هوشنگ توکلی، ماشااله شاهمرادی‌زاده، فیلیپ ساپرکین، ایمان صراف، محمد فرزانه، فرید محمدی از جمله بازیگران این سریال هستند.
انتهای پیام/