خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعطیلی برخی صنوف غیرضروری در ملایر

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 24 اسفند 1398 - 11:16
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر گفت: برخی صنوف غیرضروری این شهرستان برای پیشگیری از شیوع کروناویروس و جلوگیری از تجمع و مراجعه مردم، تعطیلی موقت خود را تا پایان سال اعلام کردند.
ملاير،شيوع،شهرستان،پيشگيري،ستاد،غيرضروري،تعطيلي،مقابله،بيمار ...

ایسنا/همدان معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر گفت: برخی صنوف غیرضروری این شهرستان برای پیشگیری از شیوع کروناویروس و جلوگیری از تجمع و مراجعه مردم، تعطیلی موقت خود را تا پایان سال اعلام کردند.
سعید کتابی شنبه ۲۴ اسفندماه در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کروناویروس در شهرستان ملایر، افزود: صنف طلافروشان ملایر از آن دسته اصناف است که به صورت خودجوش آمادگی تعطیلی تا پایان سال را داده‌ است.
وی با بیان اینکه اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف ملایر، پیشنهادهای لازم برای کاهش ساعات کاری صنوف مختلف و یا تعطیلی برخی از صنوف غیرضروری را به دبیرخانه ستاد ارائه کرده‌اند، تأکید کرد: باید با همکاری و تعامل بیشتر، مکان‌هایی که تجمع افراد در آنها صورت می‌گیرد را مدیریت کنیم تا زنجیره شیوع کروناویروس قطع شود.
معاون فرماندار ملایر ریشه ‌کنی این بیماری را نیازمند عزم جدی و همگانی دانست و ابرازامیدواری کرد: با همراهی مردم و قرنطینه خانگی، به‌زودی شاهد ریشه‌کنی این بیماری باشیم.
وی ادامه داد: از ابتدای شیوع بیماری و به دستور فرماندار ویژه ملایر تمامی جلسات غیرضروری لغو شد اما این ستاد به علت ضرورتی که در شرایط کنونی وجود دارد، باید به طور منظم و مستمر برگزار شود.
معاون فرماندار ملایر بیان کرد: برای حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از شیوع کروناویروس بازدیدهای متعددی از نانوایی‌ها، مراکز تولیدی و مراکز عرضه خدمات صورت گرفت و تذکرات لازم برای رعایت بهداشت ارائه شده است.
وی با بیان اینکه شایعه تعطیلی برخی از جایگاه‌های عرضه سوخت در ملایر به هیچ وجه صحت ندارد و همه جایگاه‌های عرضه سوخت در این شهرستان فعال هستند، گفت: تمام مرخصی‌های مدیران، بخشداران و دهیاران تا زمانی که وضعیت به حالت عادی برگردد، لغو شده و باید تمام امکانات و ظرفیت شهرستان در اختیار ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کروناویروس قرار گیرد.
کتابی با تأکید بر اینکه نیمی از زمان تلویزیون شهری ملایر به موضوع اطلاع ‌رسانی و آگاهی ‌بخشی مردم نسبت به پیشگیری از شیوع کروناویروس و رعایت نکات بهداشتی در مقابله با این ویروس قرار داده شود، ادامه داد: تمام دستگاه‌های اجرایی ملایر موظف هستند یک بنر با موضوع‌ تأثیرگذار و اطلاع‌ رسانی و آگاهی‌ بخشی در زمینه کروناویروس و خطر این بیماری در سطح شهرستان نصب کنند.
وی با بیان اینکه شیوع کروناویروس بسیار جدی است و مردم باید از سفرهای غیرضروری، درون شهری و برون شهری به شدت پرهیز کنند، تصریح کرد: تاکسی‌های فعال در سطح شهر ملایر نیز موظف هستند تا زمان بهبودی اوضاع، از سوار کردن بیش از دو مسافر در صندلی‌های عقب تاکسی خودداری کنند.
سعید احمدی‌فر، دادستان عمومی و انقلاب ملایر نیز با اشاره به مصوبات جدید در ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کروناویروس در این شهرستان هشدار داد: طع انشعابات آب، برق و گاز توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان ملایر ممنوع است و در صورت مشاهده حتی یک مورد قطعی آب، برق و گاز، اقدام به بازداشت افراد خاطی می‌کنیم.
انتهای پیام