خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزاق و مایحتاج عمومی به اندازه کافی در پیشوا موجود است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 24 اسفند 1398 - 01:52
فرماندار پیشوا پس از بحث‌های پیش آمده در فضای مجازی راجع به تعطیلی صنوف، در پیامی به مردم شهرستان گفت: ارزاق و مایحتاج عمومی شهروندان به اندازه کافی در شهرستان موجود است.
پيشوا،شهرستان،مايحتاج،عمومي،ارزاق،صنوف،شايعات

ایسنا/تهران فرماندار پیشوا پس از بحث‌های پیش آمده در فضای مجازی راجع به تعطیلی صنوف، در پیامی به مردم شهرستان گفت: ارزاق و مایحتاج عمومی شهروندان به اندازه کافی در شهرستان موجود است.
حسین عباسی در خصوص بحث‌های پیش آمده در فضای مجازی راجع به تعطیلی صنوف، افزود: برخی افراد برای سلب آسایش و آرامش فکری مردم شایعاتی مبنی بر کمبود اقلام و مایحتاج عمومی شهروندان بیان می‌کنند که ضمن رد و تکذیب شایعات به آگاهی می‌رساند ارزاق عمومی و مایحتاج مردم عزیز ما در شهرستان پیشوا به اندازه کافی ذخیره و موجود است.
وی خاطرنشان کرد: با تلاش خدمتگزاران مردم و فعالیت فروشگاه‌های رسمی و فعال، جای هیچ‌گونه نگرانی و ناراحتی نخواهد بود و امکانات مورد نیاز مردم در کوتاه‌ترین زمان ممکن تأمین می‌شود.
نماینده عالی دولت در شهرستان پیشوا گفت: از مردم خواهش می‌کنم به شایعات و اخبار نادرست توجه نکرده و با تجمع در فروشگاه‌ها موجبات شیوع ویروس کرونا را فراهم نکنند.
فرماندار پیشوا یادآور شد: بدانید برای بنده هم سلامتی شما مهم است و هم شأن و شخصیت شما؛ لذا ایجاب می‌کند به هر خبر کذب و دروغی اهمیت ندهید.
وی در پایان سخنان خود از مردم خواست تا در خانه بمانند و به روزهای خوب پیش‌رو فکر کنند.
انتهای پیام