خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا جان ۶ نفر را در خراسان جنوبی گرفت/ غربالگری کرونایی

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 23 اسفند 1398 - 21:26
رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تعداد فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا در خراسان جنوبی با اضافه شدن دو فوتی جدید به شش نفر رسید.
كرونا،دهقاني،نمونه،جنوبي،بيماري،فوتي،سامانه،مشكوك

ایسنا/خراسان جنوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تعداد فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا در خراسان جنوبی با اضافه شدن دو فوتی جدید به شش نفر رسید.
محمد دهقانی فیروزآبادی، جمعه شب ۲۳ اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز آمار استان تغییری نداشت و این امر به این دلیل بود که روز گذشته که کیت‌های جدید به دست ما رسید با دستگاه قابل تشخیص نبود.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه همکاران ما تا بعدازظهر تلاش کردند اما این امر میسر نشد، افزود: مشکل به تهران منعکس و کیت‌های جدیدی مجددا ارسال شد که امروز بعدازظهر به استان رسید.
سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونای خراسان جنوبی بیان کرد: نمونه‌های دیروز و امروز در آمار ما نیامده است و تاکنون از ابتدا ۳۲۹ نمونه برای آزمایش داشته ایم که پاسخ ۲۴۷ نمونه مشخص شد.
دهقانی با بیان اینکه از این تعداد ۷۸ مورد مثبت و ۱۶۹ مورد منفی بوده و ۸۲ نمونه در انتظار دریافت پاسخ هستند، تصریح کرد: دو مورد فوتی جدید مشکوک اتفاق افتاده است که جواب آزمایش آن‌ها هنوز مشخص نشده است.
وی از مردم خواست طرح غربالگری کرونا را جدی بگیرند چراکه با اجرای این طرح و شناسایی افراد مشکوک، می‌توان گام‌های موثری برای مهار بیماری کرونا برداشت.
دهقانی اظهار کرد: افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir نسبت به تکمیل فرم‌های مربوطه اقدام کنند.
وی یادآور شد: علت اصلی راه‌اندازی این سامانه، تشخیص زودهنگام و تسریع در روند درمان بیماران احتمالی است.
انتهای پیام