کشف ۱۵۶ هزار موادمحترقه غیرمجاز در کرمانشاه
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف ۱۵۶ هزار مواد محترقه غیرمجاز با تلاش مامورین پلیس خبر داد.

ایسنا/کرمانشاه فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف ۱۵۶ هزار مواد محترقه غیرمجاز با تلاش مامورین پلیس خبر داد.
سردار "علی اکبر جاویدان" اظهار داشت: طی ۴۸ ساعت اخیر ماموران انتظامی استان در شهرهای مختلف طرح جمع آوری مواد محترقه غیرمجاز را در آستانه فرا رسیدن چهارشنبه پایان سال به مرحله اجرا درآوردند.
وی ادامه داد: در نتیجه اجرای این طرح، ۸۷ هزار عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز در شهرستان سرپل ذهاب و ۴۵ هزار عدد نیز در کرمانشاه کشف و جمع آوری شد.
جاویدانتصریح کرد: همچنین در این طرح ۱۳ هزار مواد محترقه غیرمجاز در سنقروکلیایی، شش هزار عدد در هرسین و پنج هزار عدد نیز در شهرستان پاوه کشف شد.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه مجموع کشفیات به ۱۵۶ هزار عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز می رسد، ارزش آن ها را طبق نظر کارشناسان ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد.
وی با بیان اینکه برخورد با عرضه کنندگان مواد محترقه غیرمجاز در سطح استان توسط پلیس ادامه خواهد یافت، گفت: واحدهای صنفی متخلف پس از دریافت اخطار اول در صورت ادامه تخلف، پلمب خواهند شد.
جاویدان در پایان از والدین نیز خواست تا در روزهای پایانی سال بیشتر از قبل مراقب فرزندان خود باشند و اجازه ندهند به خاطر لحظه ای شادی زودگذر، کام خود و دیگران را تلخ و حوادث ناگوار و غیرقابل جبرانی ایجاد کنند.
انتهای پیام