خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقتدی صدر: عراق باید از تنش‌ها و درگیری‌ها دور بماند

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 23 اسفند 1398 - 15:24
به دنبال حملات آمریکا به پایگاه‌های امنیتی و نظامی عراق، رهبر جریان صدر بر لزوم دور نگه داشتن عراق از تنش‌ها و درگیری‌ها تأکید کرد.
عراق،صدر،آمريكا

به دنبال حملات آمریکا به پایگاه‌های امنیتی و نظامی عراق، رهبر جریان صدر بر لزوم دور نگه داشتن عراق از تنش‌ها و درگیری‌ها تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شفق‌نیوز، بعد از حمله به پادگان التاجی و کشته شدن تعدادی از سربازان ائتلاف آمریکا و به دنبال آن تجاوز آمریکا به پایگاه‌های امنیتی و نظامی و مقرهای حشد شعبی عراق مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق خواهان خویشتن‌داری شد.
وی بر لزوم دور نگه داشتن عراق از تنش‌ها و نزاع‌ها تأکید کرد و گفت: ما خواهان صلح با اشغالگران نیستیم اما شرایط مردم عراق را درنظر می‌گیریم.
انتهای پیام