خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جانبداری وزیر خارجه انگلیس از آمریکا در حمله به مواضع حشد شعبی

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 23 اسفند 1398 - 14:50
وزیر امور خارجه دولت انگلیس در اظهار نظر درباره حمله اخیر آمریکا به مقرهای نیروهای حشدالشعبی و ارتش عراق از این حمله حمایت کرد.
عراق،حمله،مقرهاي،نيروهاي،آمريكا،دومنيك

وزیر امور خارجه دولت انگلیس در اظهار نظر درباره حمله اخیر آمریکا به مقرهای نیروهای حشدالشعبی و ارتش عراق از این حمله حمایت کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، دومنیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس حمله آمریکا به مقرهای حشدالشعبی و ارتش عراق را "سریع، قاطعانه و متناسب" خواند.
او هشدار داد، هر کسی که بخواهد به نیروهای خارجی و آمریکایی در عراق آسیب وارد کند انتظار پاسخی "قدرتمند" را داشته باشد.
آمریکا روز پنجشنبه مجموعه‌ای از حملات هوایی را علیه مقرهای حشد الشعبی در عراق صورت داد.
واشنگتن مدعی شده بود که عوامل این نیرو عامل حمله راکتی به پایگاه التاجی که باعث کشته شدن دو نظامی آمریکایی و یک نظامی انگلیسی در روز چهارشنبه شد بوده‌اند.
دومنیک راب در ادامه بیانیه خود تصریح کرد: نیروهای انگلیسی به همراه شرکای ائتلافی در عراق هستند تا به این کشور در مقابله با فعالیت‌های "تروریستی" کمک کنند و هر کسی که بخواهد به این نیروها آسیب وارد کنند می‌تواند انتظار پاسخی قدرتمند را داشته باشد.
انتهای پیام