خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بورس سهام کانادا با بدترین سقوط خود از ۱۹۴۰ روبرو شد

مهر | اقتصادی | جمعه، 23 اسفند 1398 - 13:21
در شرایطی که شیوع جهانی ویروس کرونا به برهم زدن بازارهای جهانی ادامه می‌دهد، بزرگترین بازار سهام کانادا بیش از ۱۲ درصد سقوط کرد تا بدترین روز خود از ۱۹۴۰ تا کنون را به ثبت برساند.
سقوط،كانادا،سهام،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از اسپوتنیک، در شرایطی که شیوع جهانی ویروس کرونا به برهم زدن بازارهای جهانی ادامه می‌دهد، بزرگترین بازار سهام کانادا بیش از ۱۲ درصد سقوط کرد تا بدترین روز خود از ۱۹۴۰ تا کنون را به ثبت برساند.
بورس سهام تورنتو (تی‌اس‌اکس) با این سقوط ۱۷۰۰ واحدی، حالا ۳۰ درصد از رکورد ۲۰ فوریه خود پایین‌تر است و به اعماق محدوده مقاومت فنی سقوط کرده است.
سقوط سنگین سهام کانادا مشکلات اقتصادی این کشور را که با سقوط شدید قیمت نفت تشدید شده بود عمیق‌تر کرده است.
روز چهارشنبه جاستین ترودو یک بسته ۷۳۰ میلیون دلاری برای مقابله با ویروس کرونا در کانادا معرفی کرده بود.