خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رضا رشیدپور امشب با «اتفاق» نو ‌روی آنتن می‌رود

مهر | فرهنگی و هنری | جمعه، 23 اسفند 1398 - 12:24
دومین قسمت برنامه‌ تلویزیونی «اتفاق» امشب روی آنتن شبکه ۳ سیما می‌رود.
اتفاق،قسمت،رضاييان،استوديوي،آنتن،ضبط،روايت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برنامه، برنامه‌ تلویزیونی «اتفاق» در جدیدترین قسمت خود به «ایران» می‌پردازد.
بدین ترتیب ۳ تن از متخصصان در حوزه‌های علوم فضایی، مستندسازی و طراحی فرش با حضور در استودیوی برنامه‌ «اتفاق» درباره‌ تجربیات و پتانسیل فعالیت این حوزه‌ها در کشورمان روایت‌هایی ارائه خواهند کرد.
همچنین در هر قسمت از این برنامه‌ آزمایش‌هایی علمی پیش چشم بیش از ۷۰۰ تماشاچی در استودیوی برنامه صورت می‌گیرد.
این آزمایش در دومین قسمت از «اتفاق» بازسازی رعد و برق خواهد بود.
برنامه‌ «اتفاق» در هر قسمت بنا دارد با هدف سرگرمی، آگاهی‌بخشی و انتقال تجربه با بهره‌گیری از رویدادهای موسوم به «ted» موضوعات متفاوتی را از منظرهای مختلف روایت کند.
‌ «ted» به سخنرانی‌هایی گفته می‌شود که در آن موضوعات علمی و تحقیقاتی با ایده‌های خلاقانه و به شیوه‌ داستان‌گویی برای مخاطب عام روایت می‌شود.
پیش‌تر بنا بود برنامه‌ تلویزیونی «اتفاق» با اجرای رضارشیدپور هر هفته پنج‌شنبه و جمعه روی آنتن شبکه‌ سه سیما برود.
اما به دلیل همزمانی ضبط با بحران «کرونا» ضبط آن تا رفع این بحران متوقف شده است.
«اتفاق» به تهیه‌کنندگی محمدرضا رضاییان و کارگردانی مشترک رضاییان و سیاوش صفاریان‌پور جمعه شب بعد از پخش خبر ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه‌ ۳ سیما می رود.