سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

40 بیمار مبتلا به کرونا در ایلام بهبود یافتند

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 22 اسفند 1398 - 20:56
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان ایلام گفت: از 69نفری که در استان مبتلا به کرونا شدند، 40نفر بهبود یافتند
استان،ايلام،كرونا،ويروس،كريميان

محمد کریمیان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت: هم اکنون هم‌اکنون 23 مورد مبتلا به کووید 19 در بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام بستری هستند.
وی تصریح کرد: در 24 ساعت گذشته مورد فوتی در استان گزارش نشده است، افزود:6 مورد فوتی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در استان ثبت شده است.
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان ایلام گفت:در استان ایلام نتیجه‌ی آزمایش 69 مورد از افراد مشکوک به ویروس کرونا مثبت اعلام شده است.
وی با بیان اینکه 40 مورد بهبود یافته و ترخیص شده از بیمارستان در خانه تحت قرنطینه و در وضعیت مساعدی هستند افزود:این افراد روزانه مورد بررسی کادر بهداشتی و پزشکی استان قرار می‌گیرند.
کریمیان از هم‌استان‌‌های عزیز خواست در صورت بروز علائم ابتلا به ویروس کرونا بدون وقفه به مراکز درمانی و بهداشتی جهت انجام معاینات لازم و بررسی های اولیه مراجعه نمایند.
انتهای پیام/891/ ع