خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید روزانه 8 هزار ماسک در چهارمحال و بختیاری/ ماسک‌ها با پرتو گاما استریل می‎شوند

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 22 اسفند 1398 - 19:14
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با کمک واحدهای زیرمجموعه فنی و حرفه‌ای، روزانه ۸ هزار ماسک در استان تولید و در اختیار مردم گذاشته می‎شود.
استان،ماسك،چهارمحال،بختياري،هماهنگي،توليد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با کمک واحدهای زیرمجموعه فنی و حرفه‌ای، روزانه ۸ هزار ماسک در استان تولید و در اختیار مردم گذاشته می‎شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، الله‌کرم نصیری در دیدار از واحدهای تهیه ماسک و محلول‌های ضدعفونی در استان گفت: با توجه به کمبود شدید ماسک، تهیه ماسک در استان اقدام ارزشمندی است که تلاش می‎شود با حمایت از این واحدها، بتوان نیاز استان را در این خصوص تامین کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با کمک واحدهای زیرمجموعه فنی و حرفه‌ای، روزانه ۸ هزار ماسک در استان تولید و در اختیار مردم گذاشته می‎شود.
وی ادامه داد: با استفاده از پرتودهی گاما ماسک‌های تولیدی در استان استریل می‎شود تا از این طریق سلامت مردم حفظ شود.
نصیری با اشاره به وجود برخی مشکلات و نیازمندی‌های استان در خصوص تولید ماسک، عنوان کرد: از طریق دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و معاونت اقتصادی استانداری، در راستای کمک به رفع این مشکلات هماهنگی شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در این استان ۱۳۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده نیز تولید شده است.
انتهای پیام/68023/ر