خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قربانیان کرونا در انگلیس ۱۰ نفر شدند

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 22 اسفند 1398 - 18:52
وزارت بهداشت انگلیس از افزایش شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به ۱۰ نفر خبر داد.
نفر،كرونا،ويروس،اعلام

به گزارش مشرق، به نقل از شبکه خبری اسکای‌نیوز، وزارت بهداشت انگلیس روز پنج‌شنبه اعلام کرد که شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور با ۲ نفر افزایش نسبت به آمار روز گذشته به ۱۰ نفر رسیده است.
بیشتر بخوانید اجتماع عظیم قماربازان انگلیسی در روزهای کرونایی
وزارت بهداشت انگلیس تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را نیز ۵۹۰ نفر اعلام کرده است.
به گفته مقامات این وزارتخانه، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۴ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور شناسایی شده‌اند.
روز گذشته خبرگزاری فرانسه با استناد به آمارهای رسمی اعلام‌شده از سوی دولت‌های اروپایی، تعداد قربانیان ویروس کرونا در قاره اروپا را بیش از ۹۳۰ نفر اعلام کرد؛ با توجه به شرایط بحرانی در برخی کشورهای اروپایی به‌ویژه ایتالیا و اسپانیا انتظار می‌رود این آمار تا پایان امروز از مرز ۱۰۰۰ نفر عبور کند.