خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش کلوپ به حذف لیورپول برابر اتلتیکو

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 22 اسفند 1398 - 11:31
سرمربی تیم فوتبال لیورپول از نحوه فوتبال دفاعی اتلتیکومادرید انتقاد و از شاگردانش با وجود حذف از لیگ قهرمانان اروپا تمجید کرد.
فصل،جام،بازي،گذشته،قهرمانان،ليگ،ارائه،بازيكنانم

به گزارش مشرق، تیم فوتبال لیورپول که در دو فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا موفق شده بود به فینال برسد و فصل گذشته هم جام قهرمانی این رقابت‌ها را بالای سر برد، شب گذشته (چهارشنبه) در دور برگشت از مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان در جدالی 120 دقیقه‌ای با نتیجه 3 بر 2 مغلوب میهمانش، اتلتیکومادرید شد و در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 4 بر 2 از گردونه رقابت‌ها حذف شد.
به این ترتیب سرخپوشان مرسی‌ساید پس از جام اتحادیه انگلیس و جام حذفی انگلیس، شانس کسب سومین جام فصل را هم از دست دادند.
بیشتر بخوانید: بازگشت رویایی اتلتیکومادرید مقابل لیورپول
یورگن کلوپ پس از این بازی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «بی‌تی اسپورت» گفت: از عملکرد بازیکنانم در این بازی کاملاً راضی هستم.
بازی مقابل تیمی همچون اتلتیکومادرید خیلی دشوار است.
دنبال کلمات درست برای رساندن منظورم هستم.
با توجه به کیفیتی که اتلتیکو دارد، نوع فوتبالی که آنها از خود ارائه می‌دهند را درک نمی‌کنم.
آنها می‌توانند فوتبال خوبی را ارائه دهند، اما در لاک دفاعی فرو می‌روند و در فکر ترتیب ضدحملات هستند.
سرمربی آلمانی سرخپوشان مرسی‌ساید صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: به هر حال ما این شکست را می‌پذیریم.
من واقعاً بازنده بدی هستم، به خصوص بعد از چنین تلاشی که بازیکنانم مقابل بازیکنانی در سطح کلاس جهانی از خود ارائه دادند.
می‌دانیم که در دو فصل گذشته در راه رسیدن به فینال لیگ قهرمانان شانس‌هایی هم با ما یار بوده است، اما در این بازی همه چیز در لحظات تعیین‌کننده علیه ما بود.