خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعطیلی اصناف اردبیل برای حفظ سلامت جامعه ضروری است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 اسفند 1398 - 10:45
اردبیل - استاندار اردبیل گفت: به منظور کنترل شیوع کرونا ویروس تعطیلی اصناف غیرضروری اردبیل به صورت موقت برای حفظ سلامت جامعه ضروری است.
شيوع،ويروس،كاهش،كرونا،تعطيلي،اردبيل،يادآور،بهداشتي

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر بهنام جو پیش از ظهر پنجشنبه در شورای سلامت اردبیل عنوان کرد: اصناف و مراکز تجاری و خدماتی غیر ضروری با تعطیلی مشاغل خود به صورت موقت می‌توانند در کنترل شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی جامعه کمک نمایند.
به گفته وی برخی از بازاریان نیز به صورت داوطلبانه و خودجوش به تعطیلی واحدهای خود اقدام کرده‌اند.
استاندار اردبیل ادامه داد: دولت در کنار دیگر دستگاه‌های امنیتی، درمانی و انتظامی به همراه مردم در تلاش شبانه روزی برای کاهش شیوع این ویروس در جامعه است که از آن جمله می‌توان رعایت دریافت مطالبات در بخشی از حوزه‌ها اشاره کرد.
بهنام‌جو با قدردانی از تلاش مسئولان و واحدهای تولیدی به منظور افزایش تولید مواد ضد عفونی کننده و ماسک در استان، یادآور شد: با تأمین سرمایه در گردش مشکل کمبود کالاهای بهداشتی در استان برطرف خواهد شد.
وی بر لزوم کاهش میزان رفت و آمدها و حضور در تجمعات تأکید کرد و یادآور شد: برای کاهش شیوع ویروس کرونا نیازمند توجه مضاعف به اقدامات پیشگیرانه و افزایش مشارکت مردمی در رعایت اصول بهداشتی هستیم.