آمار مبتلایان به کرونا در زنجان افزایش خواهد یافت؟
رئیس دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: در حال حاضر فرآیند بستری بیماران کرونایی در استان شیب تندی ندارد ولی انتظار میرود در روزهای آتی با افزایش تعداد بیماران مواجه شویم.

ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: در حال حاضر فرآیند بستری بیماران کرونایی در استان شیب تندی ندارد ولی انتظار میرود در روزهای آتی با افزایش تعداد بیماران مواجه شویم.
پرویز قزلباش شب گذشته (۲۱ اسفند) در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، در رابطه با فرآیند بستری بیماران کرونایی در استان، اظهار کرد: در حال حاضر فرآیند بستری بیماران کرونایی در استان شیب تندی ندارد ولی انتظار میرود در روزهای آتی با افزایش آمار بیماران مواجه شویم.
این مسئول در رابطه با اقداماتی که در راستای کنترل بیماری کرونا در استان انجام شده است، تصریح کرد: ۶۷۰ تخت بیمارستانی در استان برای بیماران کرونایی اختصاص یافته که از این تعداد ۳۰ تخت آن تخت ICU است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ادامه داد: اقدامات انجام شده زمانی سودمند خواهد بود که دیگر فردی به بیماری کرونا مبتلا نشود، زیرا حضور هر یک از بیماران بستری شده در بیمارستان به منزله موفق نبودن همه ما محسوب میشود، هر چند که به کوتاه شدن دوره درگیری استان با این بیماری امیدوار هستیم.
قزلباش در رابطه با آمار بیماران مشکوک، مبتلا به بیماری کرونا و فوتیهای ناشی از آن در استان، اظهار کرد: طی این مدت بیش از ۴۰۰ نفر بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان بستری بودند که در حال حاضر از این تعداد حدود ۱۷۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانها بستری هستند و ۱۰۱ نفر به طور قطعی به این ویروس مبتلا شدهاند و ۷ نفر نیز بر اثر این بیماری، جان خود را از دست دادهاند که این آمارها جدا از آمار کلی ارائه شده نیست.
وی با اشاره به اینکه پس از انجام آزمایش و اقدامات درمانی برای بیماران مشکوک به کرونا در رابطه با وضعیت آنان تصمیمگیری میشود و نیز امور این بیماران به طور جدی پیگیری میشود، افزود: رده سنی مبتلایان به بیماری کرونا در استان همهگیر است که تعداد زیادی از مبتلایان بالای ۴۰ سال بوده و تعداد انگشتشماری نیز کودک دارای علائم کم (بستری) است.
این مسئول در رابطه با انتقال بخشهای مختلف بیمارستان ولیعصر (عج) به مراکز دیگر، تصریح کرد: بخشهای مختلف بیمارستان ولیعصر (عج) از جمله شیمیدرمانی و دیالیز به مراکز دیگر منتقل شده است.
با توجه به پیشبینیهای انجام شده و افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا، بیمارستانهای استان خود را برای مواجهه با این بیماری آماده کردهاند.
وی در رابطه با وضعیت استان از لحاظ ابتلا به بیماری کرونا بر اساس پیشبینیهای انجام شده در هفتههای آتی، افزود: بر اساس پیشبینیها، روند صعودی ابتلا به بیماری در استان طی چند هفته آینده ادامه خواهد یافت و در هفته دوم و سوم فروردینماه نیز به اوج خود خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، با اشاره به اینکه زیرساختهای ردیابی اقلام بهداشتی تولید شده در کشور فراهم نیست، هر چند که امروز اقداماتی در این خصوص در حال انجام است، ولی با توجه به افزایش هزینهها اکنون ادامه آن فراهم نیست، با تاکید بر لزوم تقویت نظارت در حوزه اقلام بهداشتی، ادامه داد: افراد سودجو به دنبال ماهیگیری از وضعیت موجود هستند که در این حیطه برخوردهایی با متخلفان صورت گرفته است.
ما سعی کردیم تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و حفاظتی در بیمارستانها، روال مطلوبی داشته باشد و در حال حاضر سایر وسایل موردنیاز نیز تهیه شده و در حد نیاز در اختیار کادر درمان استان قرار گرفته است.
قزلباش با بیان اینکه مردم باید بدانند که این بحران جهانی است و تاکنون هیچ موضوعی تا این حد جهان را درگیر نکرده بود، اظهار کرد: آرامش حق مردم است، ولی بیماری کرونا اثرات اجتماعی و اقتصادی خود را در جامعه بر جای گذاشته و خواهد گذاشت.
در حال حاضر همه باید سعی کنیم تا تلفات و هزینهها برای عبور از این بحران کاهش یابد؛ ما مطمئن هستیم که از این بحران عبور خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه علیرغم ارائه آموزشهای موردنیاز و اطلاعرسانی باز هم احساس میشود، تغییرات زیادی در رفتار مردم ایجاد نشده، هر چند بیتاثیر نبوده ولی باید ملموستر باشد، در غیر این صورت مشکلات افزایش خواهد یافت، خاطرنشان کرد: برای پیدا کردن راه درمانی برای بیماری کرونا، دانشمندان خارجی و داخلی تلاش میکنند.
انتهای پیام