خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعلیق پرداخت اقساط وام مسکن در ایتالیا به علت شیوع کرونا

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 21 اسفند 1398 - 16:09
معاون وزیر اقتصاد ایتالیا اعلام کرد: با شیوع ویروس کرونا پرداخت اقساط وام مسکن در تمام نقاط این کشور تعلیق می‌شود.
ايتاليا،پرداخت،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، معاون وزیر اقتصاد ایتالیا اعلام کرد: با شیوع ویروس کرونا پرداخت اقساط وام مسکن در تمام ایتالیا تعلیق می‌شود.
لارا کاستلی، در مصاحبه با رادیو آنچیو در پاسخ به امکان تعلیق پرداخت وام مسکن، گفت: بله این کار را برای افراد و خانوارها انجام می‌دهیم.
گروه لابی بانک‌داران ایتالیا، ای‌بی‌ای، که نماینده ۹۰ درصد از کل دارایی‌های بانکی این کشور است روز دوشنبه اعلام کرد به شرکت‌های کوچک و خانوارهایی که تحت تأثیر منفی شیوع ویروس کرونا در ایتالیا قرار گرفته‌اند برای پرداخت بدهی فرصت اضافه خواهند داد.