خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

18 آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کردستان به 84 رسید

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 اسفند 1398 - 14:45
آمار مبتلایان به کووید 19 در سراسر استان کردستان از 66 به 84 نفر رسید.
نفر،بيمارستان،سنندج،كرونا،سقز،ويروس،بيماري،مبتلايان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، براساس اعلام وزارت بهداشت از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، 958 مورد جدید ابتلا به کووید19 در کشور شناسایی شده و کل مبتلایان به این بیماری به 9000 نفر افزایش یافت.
براساس پیگیری‌های خبرنگار تسنیم آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان نیز همواره رو به افزایش بوده به طوری‌که به گفته مسئولان، تعداد مبتلایان به این بیماری از 66 به 84 نفر در کردستان رسیده است.
براساس این گزارش، از 257 نمونه ارسالی، 145 مورد منفی، 84 نمونه مثبت اعلام شده و نتیجه آزمایشات بقیه افراد هم در حال بررسی است.
از 84 نفر مبتلا به ویروس کرونا، 33 نفر مربوط به شهرستان سقز، بانه 17 نفر، 11 نفر سنندج، قروه 9 نفر، کامیاران 4 نفر، دیواندره 3 نفر، مریوان 2 نفر، بیجار 2 نفر، دهگلان 2 نفر و سروآباد یک نفر است.
از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون 394 نفر بیمار به بیمارستا‌های استان مراجعه کرده که هم‌اکنون 87 مورد مشکوک به این بیماری تحت مراقبت پزشکی و بستری بوده که 29 نفر از آنان در بیمارستان امام خمینی(ره) سقز، 14 نفر در بیمارستان توحید سنندج، 13 نفر در بیمارستان رازی بانه، 8 نفر در بیجار، 7 نفر در بیمارستان تأمین اجتماعی سقز، 7 نفر در بیمارستان شهید بهشتی قروه، 2 نفر در دهگلان، 2 نفر در دیواندره، 2 نفر در بیمارستان بعثت سنندج، 2 نفر در بیمارستان کوثر سنندج و یک نفر نیز در سروآباد هستند.
گفتنی است؛ تاکنون 35 بیمار مشگوگ به ویروس کرونا در بیمارستان سقز و 10 بیمار از بیمارستان توحید سنندج ترخیص شده و 6 نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
انتهای پیام/481/ ت