خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«اون» چند روز دیگر عازم ویتنام می‎شود

مهر | بین‌الملل | شنبه، 04 اسفند 1397 - 10:40
وزارت خارجه کره شمالی می‎گوید رهبر این کشور طی روزهای آتی سفر خود به ویتنام را در راستای دیدار با رئیس جمهوری آمریکا، آغاز خواهد کرد.
اون،ويتنام،ديدار،هانوي،كره

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرد که کیم جونگ اون رهبر این کشور طی چند روز آینده عازم هانوی پایتخت ویتنام خواهد شد تا برای دومین بار با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیدار کند.
این سفر به دعوت «نگویان پو ترانگ» (Nguyen Phu Trong) رئیس جمهوری ویتنام و دبیرکل حزب کمونسیت این کشور انجام می‌شود.
پیشتر نیز جزئیاتی درباره سفر اون منتشر شده بود مبنی بر اینکه وی با قطار در یک بازه زمانی ۲ روزه، از چین عبور کرده و با توقف در مرز ویتنام، بقیه مسیر را تا هانوی با اتومبیل طی خواهد کرد.
دیدار ترامپ و اون طی روزهای ۲۷ و ۲۸ فوریه (۸ و ۹ اسفند) با موضوع خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره انجام خواهد شد.
دیدار نخست آنها در ژانویه ۲۰۱۸ در سنگاپور انجام شد.