خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاساژی که صاحب مغازه‌های آن، اجاره اسفند را نمی‌گیرد! + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | چهارشنبه، 21 اسفند 1398 - 12:20
صاحب مغازه‌های یک پاساژ برای همدردی با وضعیت اقتصادی مغازه داران در شرایط کرونایی، از دریافت اجاره اسفند صرفه نظر کرده‌اند.
كرونا،دنبال،شيوع،مشتري

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، افزایش و شیوع ویروس کرونا در کشورمان، کاهش رونق برخی کسب‌وکارها را به دنبال داشته است و ماندن مردم در خانه‌ها برای دوری از کرونا، باعث شده است پاساژهایی که قبلا مملو از مشتری بودند، بسیار خلوت بشوند.
این کاهش مشتری و خرید، نگرانی مغازه‌داران را به دنبال داشته است و بسیاری از آنها باید برای پرداخت اجازه مغازه، دنبال راه چاره‌ای باشند؛ اما صاحب‌مغازه‌های پاساژ مهستان در همدان تصمیم گرفته‌اند این ماه از مغازه‌داران اجاره دریافت نکنند.
در شرایط بحرانی کشور، لازم است که بسیاری از صاحب مغازه‌ها و صاحب خانه‌ها، در زمینه این کار خیرخواهانه و خداپسندانه دست به کار شوند.
بیشتر بخوانید: افزایش محبوبیت خریدهای اینترنتی به لطف شیوع کرونا + فیلم
انتهای پیام/