خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عاملان انتشار اخبار جعلی مربوط به کرونا در اراک دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 21 اسفند 1398 - 09:43
اراک- رئیس پلیس فتا استان مرکزی از شناسایی و دستگیری ۳ نفر از عوامل انتشار تصاویر جعلی اخبار کرونا ویروس در تحقیقات کارشناسان پلیس فتای استان خبر داد.
مجازي،فضاي،استان،قضائي،عموم،مطالب،شناسايي،انتشار

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احسان آنقی در این باره گفت: در فرآیند پایش و رصد فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا استان، ۳ نفر از افرادی که در شبکه‌های اجتماعی اقدام به انتشار تصاویر و کلیپ‌های غیر واقعی و مطالب جعلی در خصوص ویروس کرونا کرده بودند، شناسایی شدند.
این مقام انتظامی با اشاره به اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان مبنی بر خلاف واقع و کذب بودن این مطالب و ایجاد نگرانی برای شهروندان گفت: اقدام این افراد از مصادیق بارز تشویش اذهان عمومی است که در هماهنگی با مقام قضائی افراد مورد نظر در دو شهرستان استان شناسایی و به مراجع قضائی معرفی شدند.
وی افزود: از عموم هموطنان انتظار می‌رود، جهت اطلاع از صحت و سقم اخبار به خبرگزاری‌های معتبر و روابط عمومی یا واحد رسمی پاسخگوی سازمان‌های مرتبط با این موضوع مراجعه کنند و به شایعات منتشر شده در فضای مجازی توجهی نکرده و از بازنشر آنها خودداری کنند.
آنقی با بیان اینکه انتشار چنین شایعاتی در فضای مجازی برابر قانون، جرم و مرتکبین قابل مجازات هستند، افزود: عموم مردم می‌توانند در صورت برخورد با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمی اعلام کنند.