خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار مبتلایان به کرونا در خراسان‌رضوی به 220 نفر رسید‌

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 20 اسفند 1398 - 16:27
دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به نتایج به دست آمده از آزمایشات شمار مبتلایان به بیماری ویروس کرونا در سطح استان خراسان رضوی به 220 نفر رسید.
نفر،پزشكي،علوم،كرونا،مشهد،بيماري،دانشگاه

علی اصغر انجیدنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: با توجه به نتایج به دست آمده از آزمایشات شمار مبتلایان به بیماری ویروس کرونا در سطح استان خراسان رضوی به 220 نفر رسید.
وی با اشاره به اینکه این تعداد نسبت به روز گذشته 37 نفر افزایش یافته است، گفت: 144 نفر از این تعداد زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه مربوط به سایر دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در این استان است.
دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: دانشکده علوم پزشکی نیشابور با 50 نفر مبتلا به ویروس کرونا بعد از مشهد بیشترین آمار را دارد و پس از آن دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار و تربت حیدریه به ترتیب با 12 و 9 نفر در مرحله بعد قرار دارند.
انجیدنی در ادامه خاطرنشان کرد: از 30 بهمن‌ماه امسال تا 20 اسفندماه 2 هزار و 130 مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری شده‌اند که یک هزار و 225 نفر از این بیماران در مشهد و 12 شهرستان زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی این شهر بستری هستند.
وی افزود: تاکنون یک هزار و 103 نفر از بیماران مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در استان خراسان رضوی بهبود یافته و از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند که 475 نفر آنان مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت: تعداد جان باختگان بر اثر بیماری کرونا در استان خراسان رضوی که آزمایش آن‌ها به طور قطعی مثبت شده است 19 نفر عنوان کرد.
انتهای پیام/282/ ز