خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نامه دانشجویان به معاون فرهنگی وزارت بهداشت درباره شکایت از فعالان نشریات دانشجویی

فارس | سیاسی | سه شنبه، 20 اسفند 1398 - 13:31
۱۰۰ فعال دانشجویی در نامه‌ای خواستار ورود وزارت بهداشت به موضوع شکایت قضایی از فعالان نشریات دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی نیشابور شدند.
محترم،بهداشت،نشريات،پزشكي،نيشابور،دانشجويي،وزارت،رضوي،خراسان ...

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، ۱۰۰ فعال نشریات دانشجویی طی نامه‌ای به سیما سادات لاری معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شکایت قضایی از فعالان نشریات دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی نیشابور اعتراض کرده و خواستار ورود قاطع وزارت بهداشت به این موضوع شدند.
در این نامه آمده است:
« همه‌ همت ما باید این باشد که روحیه‌ی مطالبه، خواستن و مدعا داشتن در زمینه‌های گوناگون را در نسل جوان کشورمان گسترش بدهیم.» (مقام معظم رهبری)
سرکار خانم دکتر لاری
معاون محترم فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
سلام علیکم
احتراما به استحضار می‌رساند، در پی شکایت حقوقی مستقیم دانشکده‌ علوم پزشکی نیشابور از نویسندگان و دست‌اندرکاران تهیه‌ محتوای دو نشریه‌ دارای مجوز این دانشکده ( نشریه‌ صنفی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی هیاهو به‌ مدیر مسئولی آقای علی چنارانی و نشریه‌ فرهنگی، اجتماعی و صنفی قلمرو به‌مدیرمسئولی آقای محمد حسن‌آبادی) به کمیته‌ انضباطی و دادستانی شهرستان (یک تخلف اداری محرز و قابل پی‌گیری براساس نص صریح تبصره ۴ بند ب ماده ۷ آیین‌نامه‌ انضباطی دانشجویان)، که نشان از عدم آگاهی از ضوابط ناظر بر نشریات دانشگاهی، عدم وجود روحیه‌ی نقدپذیری، عدم آگاهی و عدم تسلط به پایین‌ترین قوانین انضباطی و حقوق نشریات و سلب آزادی بیان دانشجویان که برخلاف منویات رهبر معظم انقلاب است.
هم‌چنین به‌دلیل تدوین شکوائیه‌ دارای تحقیر، توهین، تهمت و افترا نسبت به دست‌اندرکارانِ نشریات، خطاب به دادستانی، توسط امور حقوقی دانشگاه و به‌ درخواست معاون توسعه، آن هم در ایامی که باید همّ و غم سیستم بهداشت و درمان شهرستان متوجه سلامت مردم و رسیدگی به بیماری کرونا باشد نه ایجاد دل‌سردی در حتی نزدیک‌ترین قشر به خودشان و دور شدن از رسالت اصلی؛ ما فعالین نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور خواستار ورود قاطع وزارت بهداشت به این قائله هستیم.
علی‌ای‌حال، با توجه به این‌که هیچ‌یک از اتهاماتی که مسئولین دانشکده‌ی علوم پزشکی نیشابور به دانشجویان نسبت داده‌اند، مطابق واقعیت نیست و همگی ناشی از تخلفات سیستمی در دانشگاه (از جمله عدم اجرای دستور رسمی "دفتر بازرسی، ارزیابی و عمل‌کرد و پاسخ‌گویی به شکایات وزارت بهداشت" طی نامه به شماره 3579/123/د مورخ بیست‌وششم بهمن‌ماه سال جاری) می‌باشد، بدین‌وسیله اعلام می‌شود در صورتی‌که وزرات بهداشت، راسا برای حل و فصل مسئله ورود نکند، تمامی اسناد و مدارک، به‌همراه شکواییه‌ مملو از توهین این دانشگاه به دیوان عدالت اداری ارسال خواهد شد.
رونوشت:
ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها؛ حجت‌‌الاسلام والمسلمین رستمی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر سعید نمکی
دادستان محترم کل کشور؛ حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری
نماینده معزز ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس؛ آیت‌الله علم‌الهدی
مدیرکل محترم دادگستری خراسان رضوی؛ دکتر غلامعلی صادقی
امام جمعه محترم شهرستان نیشابور؛ حجت‌الاسلام یعقوبی
دادستان محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان نیشابور؛ حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری‌مقدم
رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی؛ جناب آقای دکتر صادقی
دبیر محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی؛ جناب آقای ارجاعی
و تمامی رسانه‌های حامی آزادی بیان»
انتهای پیام/