خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن در حال چیدن کابینه است

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 20 اسفند 1398 - 13:05
یک روزنامه آمریکایی از شروع انتخاب اعضای کابینه توسط کمپین انتخاباتی «جو بایدن»، خبر داد.
بايدن،وزارت،سناتور،جو،انتخاب،آمريكا،وارن،هريس،پيت

به گزارش خبرگزاری مهر، در حالیکه هنوز تکلیف نامزد نهایی حزب دموکرات برای رقابت با «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ مشخص نیست و رقابت همچنان میان «جو بایدن» و «برنی سندرز» برای رسیدن به این مرحله ادامه دارد روزنامه واشنگتن تایمز از آغاز انتخاب افراد کابینه در کمپین انتخاباتی جو بایدن خبر داده است.
به نوشته این روزنامه، افراد صاحب نامی همچون جان کری، سوزان رایس، مایکل بلومبرگ، الیزابت وارن، پیت بوتجج و کامالا هریس از جمله نفراتی هستند که در صورت پیروزی بایدن در انتخابات نوامبر، در دولت آتی آمریکا حضور خواهند داشت.
بر اساس گزارش واشنگتن تایمز، افراد انتخاب شده برای پُست‌های کلیدی کابینه جو بایدن به شرح زیر هستند:
سناتور الیزابت وارن برای وزارت خزانه داری یا معاونت رئیس جمهور
جان کری، وزیر خارجه سابق، برای پست وزارت تازه تأسیس نظارت بر تغییرات اقلیمی
سوزان رایس، مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا، برای وزارت خارجه
مایکل بلومبرگف شهردار سابق نیویورک، برای تصدی ریاست بانک جهانی
پیت بوتجج، برای نمایندگی آمریکا در سازمان ملل و یا وزارت بازرگانی
در این میان اما انتخاب فرد مناسب برای پست معاونت رئیس جمهور مهمتر بوده و ممکن است گزینه نهایی یکی از افراد صاحب نام آمریکایی-آفریقایی تبار همچون سناتور کامالا هریس باشد.
در این رابطه نام‌هایی همچون سناتور «کوری بوکر»، «دوال پاتریک» فرماندار سابق ماساچوست و «استیسی آبرامز» نیز مطرح هستند.