مردم خراسانشمالی هنوز هشدارهای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را جدی نگرفته اند
مدیر کل بحران استانداری خراسان شمالی گفت: مردم این استان هنوز هشدارهای ارائه شده از سوی مسئولان برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را جدی نگرفته اند.

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل بحران استانداری خراسان شمالی گفت: مردم این استان هنوز هشدارهای ارائه شده از سوی مسئولان برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را جدی نگرفته اند.
نظری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از مهمترین هشدارهای ارائه شده جهت پیشگیری از ابتلا به این ویروس در خانه ماندن است، اظهارکرد: با مشاهدات انجام شده در کوچه و خیابان و حضور مردم در این مکان ها، می توان به این نتیجه رسید که مردم این استان هنوز توجه جدی به موضوع در خانه ماندن را نداشته اند.
وی افزود: شاید یکی از علل عدم توجه به این موضوع، میزان شیوع کم ابتلا به این ویروس در این استان نسبت به سایر استان های کشور بوده است.
نظری تاکیدکرد: اما از آنجاییکه این ویروس در حال گسترش است و اطلاعات زیادی به منظور کنترل آن در دسترس نیست بنابراین یکی از مهمترین راه های پیشگیری از ابتلا به آن ماندن در خانه و توجه به این هشدار جدی است.
وی تصریح کرد: مردم به بهانه های مختلف از منزل خارج نشود تا اینکه نه خود و نه دیگران را در معرض خطر قرار ندهند.
انتهای پیام