خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد ۸ برابری ظرفیت تولید مواد ضدعفونی کننده

فارس | برگزیده، اقتصادی | سه شنبه، 20 اسفند 1398 - 11:50
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران گفت: ظرفیت تولید موادشوینده و ضدعفونی کننده در کشور پس از شیوع کرونا ۸ برابر افزایش یافت.
توليد،ضدعفوني،ظرفيت،مواد

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شاتا، صابرپرنیان افزود : از مجموع ۲۲۰ واحد تولید موادشوینده و ضدعفونی کننده در کشور ۱۵ واحد با ۶۰ درصد ظرفیت تولید و بقیه با کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت تولید فعالیت می‌کردند.
وی گفت: پیش از شیوع کرونا ظرفیت تولید موادشوینده و ضدعفونی کننده ۷ برابر نیاز کشور بود که با عزم جهادی تولیدکننده‌ها میزان تولید این مواد رشد معناداری یافت.
پرنیان با اشاره به افزایش ۱۰۰ برابری تقاضا برای تولید موادضدعفونی کننده پس از شیوع کرونا افزود : در یک ماه گذشته ظرفیت تولید در مواد ضدعفونی کننده ۸ برابر و در ماسک ۱۰ برابر افزایش یافت.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران با اشاره به راه اندازی ۴۰ واحد جدید تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده در یک ماه اخیر، گفت: میزان تولید این مواد از یک و نیم تن قبل از شیوع کرونا به ۸ تن در حال حاضر افزایش یافته است.
انتهای پیام/ب