سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷ عامل توزیع الکل مرگبار در اهواز دستگیر شدند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 20 اسفند 1398 - 11:14
اهواز- فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: هفت عامل اصلی توزیع‌کنندگان الکل مسموم و مرگبار در شهرستان اهواز دستگیر شدند.
انتظامي،مسموم،الكل،عاملان،سردار

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حیدر عباس زاده با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی مسمومیت الکلی تعدادی از شهروندان اهوازی طی ۴۸ ساعت گذشته، موضوع به صورت ویژه در دستور کار فرماندهی انتظامی شهرستان اهواز قرار گرفت.
این مقام ارشد انتظامی افزود: مأموران انتظامی شهرستان اهواز با همکاری پلیس امنیت عمومی استان خوزستان با انجام اقدامات اطلاعاتی هفت نفر از عاملان اصلی توزیع الکل‌های مسموم را شناسایی کرده و با هماهنگی مرجع قضائی دستگیر کردند.
وی تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه‌های متهمان بیش از ۱۲ هزار لیتر الکل صنعتی و دست‌ساز کشف و ضبط شد.
سردار عباس زاده در پایان گفت: تحقیقات برای دستگیری دیگر عاملان توزیع‌کننده الکل مسموم از سوی پلیس ادامه دارد.