خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمدید مهلت انتخابات نمایندگان معلمان در شورای عالی آموزش و پرورش تا ۱۰ اسفند

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 04 اسفند 1397 - 09:11
قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش از تمدید مهلت انتخابات نمایندگان معلمان در شورای عالی آموزش و پرورش تا ۱۰ اسفند امسال خبر داد.
پرورش،آموزش،انتخابات،فرهنگيان،وزير،معلمان،مشاركت،نفر

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، امیر نعمت‌الهی قائم مقام وزیر و رئیس مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره انتخابات نمایندگان معلمان در شورای عالی آموزش و پرورش و تمدید آن، اظهار کرد: تاکنون نزدیک به 65 هزار نفر مشارکت داشته‌اندو با تدبیر وزیر آموزش و پرورش بنا شد مشارکت بیشتر و بهتری را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: چون انتخابات در این مرحله اینترنتی است در برخی استان‌ها وقفه‌ای ایجاد شده بود پس تصمیم بر آن شد که انتخابات تا 10 اسفندماه تمدید شود تا هم شاهد مشارکت بیشتر باشیم و هم وقفه فنی که در برخی استان‌ها اتفاق افتاده بود، جبران شود.
نعمت‌الهی با بیان اینکه همه فرهنگیان دارای کدپرسنلی، اعم از معلمان، فرهنگیان بخش اداری و دانشجو معلمان و بازنشستگان می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند، گفت: در این مرحله 162 نفر انتخاب می‌شوند که حداقل یک نفر در هر کدام از استان‌ها باید از فرهنگیان خانم باشند.
وی با بیان اینکه بیش از 120 هزار برگه رأی آماده شده است، ادامه داد: علاوه بر نظارت بر انتخابات در ستاد راهبری و حراست، نمایندگانی از بازرسی و دادستانی کل کشور بر فرایند انتخابات نظارت می‌کنند.
قائم مقام وزیر و رئیس مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش گفت: وزیر آموزش و پرورش مهمان فرهنگیان و دانش‌آموزان ایلام است؛ هدف اصلی این سفر، تشکیل شورای آموزش و پرورش مناطق مرزی است که با حضور دستگاه‌های ملی ذیربط و معاونان وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شود.
انتهای پیام/