خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد روزانه هزار وسیله نقلیه از مرز ماهیرود/شرایط در مرز عادی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 20 اسفند 1398 - 09:56
بیرجند_مدیرکل گمرکات خراسان‌جنوبی بااشاره به اینکه روزانه به طور متوسط هزار وسیله نقلیه از مرز ماهیرود تردد می‌کند، گفت: شیوع کرونا خللی در فعالیت‌های اقتصادی در مرز نداشته است.
مرز،بهداشتي،رانندگان،زمينه،كرونا،مسائل،اشاره،گمركات،مديركل

محمدعلی خاشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برخی از شایعات در خصوص بسته شدن مرز ماهیرود به واسطه شیوع کرونا اظهارکرد: نه تنها این مطالب صحت نداشته بلکه میزان مبادله مسافر و کالا در چند روز اخیر به دلایل متعدد افزایش نیز داشته است.
مدیرکل گمرکات خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه در همین ایام به طور متوسط روزانه هزار وسیله نقلیه در از مرز ماهیرود وارد و خارج می‌شود، بیان‌کرد: البته مسائل بهداشتی و مؤلفه‌های بهداشتی بیش از گذشته در مرز مورد توجه قرار گرفته است.
خاشی با اشاره به برخی از دغدغه‌ها در زمینه توقف رانندگان در مرز و تجمع آنان و احتمال انتقال ویروس کرونا در صورت عدم رعایت مسائل بهداشتی ادامه‌داد: این موضوع را به طور مرتب پیگیری می‌کنیم و نسبت به آن حساسیت داریم.
اکثر رانندگان اقلام بهداشتی به همراه دارند
وی گفت: رانندگان در مرز ماهیرود توقف چندانی ندارند ولی از آنجایی که به صورت طبیعی کار مبادله کالا زمان‌بر است، اکثر رانندگان در مرز ماهیرود اقلام بهداشتی چون دستکش، محلول ضد عفونی کننده با خود به همراه دارند.
مدیرکل گمرکات خراسان‌جنوبی اظهارکرد: اگر هم برخی از رانندگان و فعالان عرصه حمل و نقل در زمینه رعایت مسائل بهداشتی و ایمنی بی‌تفاوت باشند حتماً توسط همکاران ما توصیه‌ها و تذکرات لازم به آنان داده شده و تمهیدات لازم نیز در این زمینه صورت می‌گیرد.
ضرورت مراعات بیشتر مؤلفه‌های پزشکی و بهداشتی در مرز
خاشی با اشاره به اینکه تیم‌های مجهز پزشکی در راستای اقدامات پیشگیرانه در زمینه بیماری کرونا در مرز ماهیرود مستقر است.
ادامه‌داد: از آنجایی که مرز ماهیرود محل رفت و آمد رانندگان از استان‌های مختلف است، باید دقت بیشتری در زمینه مسائل پیشگیرانه صورت گیرد.
وی یادآورشد: با توجه به این موضوع نامه‌ای نیز به حوزه امنیتی استانداری خراسان‌جنوبی نوشتم و شرایط را از حیث حساسیت موضوع شرح دادم.
مدیرکل گمرکات خراسان‌جنوبی با بیان اینکه طرف افغانستانی نیز تاکنون به واسطه شیوع کرونا درخواستی در خصوص محدودیت فعالیت‌ها در مرز نداشته است، یادآورشد: تلاش ما بر این است که در عین رعایت مؤلفه‌های بهداشتی و امنیتی چرخ صادرات و واردات در مرز ماهیرود همچنان فعال باشد و خللی به مباحث اقتصادی نیز وارد نشود.