خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان زنجان نوروز امسال مسافر نمی‌پذیرد

فارس | برگزیده، استان‌ها | دوشنبه، 19 اسفند 1398 - 19:45
استاندار زنجان گفت: در راستای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و سلامت مردم، نوروز امسال زنجان مسافری نمی‌پذیرد.
زنجان،استان،توليد،استاندار،سفر،ماسك،حقيقي،الكل،مسافر،ترس،گرد ...

استاندار زنجان گفت: در راستای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و سلامت مردم، نوروز امسال زنجان مسافری نمی‌پذیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، فتح الله حقیقی، در سومین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر که با حضور روسای کمیته‌های 12 گانه و فرمانداران شهرستان‌ها بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با تاکید بر عدم پذیرش مسافر در استان زنجان تا زمان از بین رفتن این بیماری، اظهار کرد: امکانات هر استان محدود است و زنجان برای افزودن به شمار تخت‌های خود از بضاعت خیرین بهره برده است، استان‌های دیگر نیز در شرایط زنجان هستند به همین دلیل این استان از پذیرش مسافر تا زمان از بین رفتن بیماری معذور است.
وی از مردم زنجان درخواست کرد که از دعوت مهمان از استان‌های دیگر خودداری کنند و از اقوام خود بخواهند به زنجان سفر نکنند، حتی کسانی که تنها بخشی از سال را در زنجان زندگی می‌کنند نیز از سفر به زنجان بپرهیزند.
استاندار زنجان تصریح کرد: برای آرامش خودتان از سفر بپرهیزید چراکه هیچ کدام از تاسیسات گردشگری و اماکن اقامتی و تاریخی استان زنجان از ارائه هر گونه خدمات معذورند.
حقیقی با تاکید بر اینکه پلیس استان مانع ورود خودروهای غیربومی به زنجان می‌شود، عنوان کرد: از فرماندارن شهرستان‌های زنجان می‌خواهیم بر این امر اهتمام ورزند.
وی از مردم زنجان خواست به سه موضوع غلبه بر ترس، دوری از شایعات و رعایت اصول بهداشتی توجه ویژه داشته باشند و بیان کرد: بهتر است به جای ترس قوانین بهداشتی را رعایت کنیم، در این راستا اقداماتی در سطح استان انجام شده است.
حقیقی خبر از سه برابر شدن خط تولید الکل در استان داد و افزود: در حال حاضر دو برابر قبل الکل در استان تولید می‌شود که بزودی این میزان به سه برابر افزایش می یابد.
استاندار زنجان از افزایش تولید وایتکس و ژل‌های ضدعفونی در استان خبر داد و ادامه داد: تامین نیازهای بخش درمان ضروروت دارد و علاوه بر عرضه برا مصارف مردم، مقداری از تولیدات نیز ذخیره می شود.
وی در خصوص تولید ماسک در استان بیان کرد: روزانه 50 هزار ماسک در استان زنجان تولید می‌شود و باید این را مد نظر داشته باشیم که به گفته متخصصان دو گروه باید از ماسک استفاده کنند.
مبتلایان به کووید 19 و افرادی که با آنها سر وکار دارند.
استاندار زنجان با تشکر ویژه از کادر درمان و خدمات دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: بنده از تلاش خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی زنجان و از همه پزشکان، پرستاران، کارکنان دستگاه‌ها و نهادهایی که در این مدت در تلاشند، فرماندارن شهرستان‌های استان و همه کسانی که این مجموعه را یاری می کنند تا با کمترین آسیب این دوران را بگذرانیم، سپاسگذارم .
انتهای پیام/73004/ق/ح