خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داعش مسئولیت حمله راکتی در مراسم سوگند اشرف‌غنی را پذیرفت

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 19 اسفند 1398 - 18:28
گروهک تکفیری- تروریستی داعش مسئولیت حادثه امروز در مراسم سوگند اشرف‌غنی را پذیرفت.
عبدالله،اشرف،غني،افغانستان،سوگند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از افق، گروهک تکفیری- تروریستی داعش مسئولیت حمله راکتی امروز به مراسم تحلیف اشرف غنی در ارگ ریاست جمهوری افغانستان را برعهده گرفت.
این درحالیست که منابع خبری ساعاتی پیش از شنیده شدن صدای انفجار در کابل، پایتخت افغانستان همزمان با برگزاری مراسم تحلیف عبدالله عبدالله و اشرف غنی خبر داده بودند.
در همین ارتباط گفته شده است که در هنگام سخنرانی عبدالله عبدالله در مراسم خود در کابل، صدای بلند چند انفجار شنیده شده است.
گفتنی است، بحران سیاسی موجود در افغانستان با ادای سوگند اشرف غنی و عبدالله عبدالله به عنوان رؤسای جمهور وارد فاز جدیدی شد.
بی بی سی در این رابطه نوشت: عبدالله عبدالله، به عنوان رئیس‌جمهور افغانستان «سوگند یاد کرد و دقایقی پیش از او، اشرف غنی در ارگ ریاست جمهوری سوگند یاد کرده بود».