خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند/ ‏‬دولت پاسخگو باشد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 اسفند 1398 - 15:30
بوشهر - منتخب مردم دشتستان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید پاسخگو باشد، گفت: مسئولان باید روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند.
استان،بوشهر،مشكلات،جهادي،انقلابي،سپاه،مجلس

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رضایی ظهر امروز در نشست منتخبان مردم استان بوشهر در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با نماینده ولی فقیه در استان و فرمانده سپاه استان بوشهر اظهار داشت: اتحاد، همدلی و همراهی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی یک ضرورت است.
وی بحران کارآمدی را یکی از مشکلات اساسی دولت در شرایط کنونی دانست و خاطرنشان کرد: باید کمک کنیم تا دولت هم در سطح ملی و هم در استان بوشهر کارآمد شوند.
منتخب مردم دشتستان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی راه‌حل مشکلات کشور را داشتن روحیه انقلابی و جهادی دانست و اضافه کرد: گروه‌های جهادی شهرستان دشتستان کارهای بزرگی را انجام داده‌اند که باید به صورت ویژه حمایت شوند و این‌گونه فعالیت‌ها گسترش یابد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات را می‌توان با روحیه جهادی و انقلابی رفع کرد، ادامه داد: همه مدیران و مسئولان باید روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند تا شاهد رفع مشکلات و دستیابی به توسعه و پیشرفت باشیم.
رضایی وحدت نمایندگان استان بوشهر حول محور نماینده ولی فقیه در استان را مهم دانست و بیان کرد: مسئولان باید در شرایط کنونی انقلابی عمل کنند و همه دستگاه‌ها در خدمت مردم باشند تا شاهد رفع مشکلات مردم باشیم.
وی با اشاره به سخنان فرمانده سپاه استان بوشهر برای حمایت مجلس از سپاه، افزود: ما به عنوان سرباز انقلاب آماده هرگونه کمکی هستیم و حمایت از سپاه در زمینه‌های مختلف را یک ضرورت و وظیفه خود می‌دانیم.