سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش پکن به آزمایش موشکی کره شمالی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 19 اسفند 1398 - 12:56
وزارت خارجه چین در واکنش به آزمایش موشکی کره شمالی بار دیگر بر ادامه مذاکرات با پیونگ‌یانگ تاکید کرد.
كره،شمالي،آزمايش،جنوبي،پيونگ،يانگ

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه چین امروز دوشنبه به آزمایش موشکی کره شمالی واکنش نشان داد و بار دیگر بر ادامه مذاکرات با پیونگ یانگ تاکید کرد.
گنگ شوآنگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد پکن از همه طرفین [کره شمالی، کره جنوبی، ژاپن و آمریکا] می‌خواهد به منظور دستیابی به صلح پایدار در شبه جزیره کره، سر میز مذاکره و گفت‌وگو حاضر شوند.
اوایل امروز دوشنبه، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی گزارش داد پیونگ یانگ سه پرتابه آزمایش کرده است.
رسانه‌های ژاپنی به نقل از دولت این کشور اعلام کرده اند پرتابه‌های شلیک شده، بخش دیگری از آزمایش موشک‌های بالستیک کره شمالی بوده است.
این پرتابه‌ها که از شهر شرقی سوندوک در استان همگیونگ جنوبی کره شمالی پرتاب شده اند، پس از پیمودن ۲۰۰ کیلومتر (۱۲۴ مایل) با حداکثر ارتفاع ۵۰ کیلومتری (۳۱ مایل) در دریای ژاپن فرود آمد.
انتهای پیام/