سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام: مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 19 اسفند 1398 - 12:05
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام با بیان اینکه مردم همچنان باید توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند‌، گفت: تاکنون یک مورد بیمار مبتلا به کرونا در این شهرستان داشته‌ایم که متاسفانه  فوت کرده است.
بيماري،تربت،علائم،آزمايش،19،افكار،جام،اعلام

محمد افکار در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در تربت جام اظهار داشت: تاکنون 49 نفر با علائم بیماری کرونا به بیمارستان سجادیه تربت جام مراجعه کرده‌اند که 28 مورد آزمایش در حال پیگیری است و 8 مورد جواب آزمایش منفی و یک نفر مثبت توسط آزمایشگاه تشخیصی کرونا در مشهد اعلام شده است.
وی افزود: متاسفانه زن 28 ساله تربت جامی که 3 روز پیش فوت کرده بود جواب قطعی آزمایش او امروز اعلام شد که مبتلا به بیماری کووید 19بوده است؛که بلافاصله بعد از هماهنگی با وزارت بهداشت و مسئولین مربوطه در سطح شهرستان خبر به طور رسمی اعلام گردید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام گفت: با توجه به اینکه باید منتظر نتیجه آزمایشات از تهران باشیم، مراجعینی که با علائم بیماری به بیمارستان مراجعه می‌کنند با شرح حال سی تی اسکن و علائم بالینی با احتمال ویروس کووید 19 اقدامات درمانی و بهداشتی انجام می‌شود و منتظر تایید نهایی آزمایشات هستیم.
افکار در ادامه افزود: تربت جام آخرین شهرستانی است که ویروس کووید 19 به آن نفوذ کرده است از هم‌وطنان و همشهریان عزیز خواهشمندم تردد و رفت و آمد را کم کنند و توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌جام ‌در ادامه تاکید کرد: مردم عزیز سعی کنند در قرنطینه خانگی باشند و با توجه به نزدیک شدن عید نوروز عدم حضور در بازار و تجمعات را مد نظر داشته باشند.
افکار اضافه کرد: هدف ما شکسته شدن چرخه بیماری است اطلاعات و مواردی در مورد بیماری را صادقانه به صورت روزانه در اختیار همشهریان قرار می‌دهیم.
انتهای پیام/282/ش