خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پارااسکی‌بازان به دنبال حضور در کمپ‌های تمرینی

فارس | ورزشی | دوشنبه، 19 اسفند 1398 - 11:34
رئیس انجمن پارااسکی کشورمان درباره برنامه های این انجمن توضیحاتی را ارائه داد.
ورزشكاران،ملي،اردوها،فدراسيون،شمشكي،پارالمپيك،ورزشكار،تمرينا ...

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از وب‌سایت فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین، عیسی ساوه شمشکی رئیس انجمن پارااسکی کشورمان اظهار داشت: دومین مرحله اردو آمادگی تیم ملی از 20 بهمن تا پنجم اسفند ماه در پیست‌های دیزین و شمشک برگزار شد و ورزشکاران در ماده‌های آلپاین، اسنوبرد و صحرانوردی تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی پیگیری کردند.
وی ادامه داد: در طول اردوها، از ملی پوشان رکوردگیری کردیم تا وضعیت آنها را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهیم.
خوشبختانه برگزاری اردوها به صورت غیرمتمرکز باعث شد تا ورزشکاران از فضای تمرین دور نمانند و عملکرد آنها رو به پیشرفت باشد.
شمشکی افزود: اکنون به دلیل شیوع بیماری کرونا، پیست ها تعطیل و اردوها لغو شده است تا سلامتی ورزشکاران حفظ شود.
اما در طول اردوهایی که از ابتدای دی ماه با هماهنگی فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد توانستیم با استفاده از فرصت، نسبت به سال‌های قبل تمرین بیشتری با ورزشکاران داشته باشیم‌.
وی تصریح کرد: با توجه به استقبالی که از سوی افراد دارای معلولیت برای حضور در رشته پارااسکی صورت گرفته است، اکنون حدود 45 ورزشکار در هر 3 ماده فعالیت دارند.
رئیس انجمن پارااسکی در پایان گفت: امسال بانوان ورزشکار ما در کمپ دوبی و کره جنوبی حاضر شدند و اکنون در سال آینده نیز با حمایت فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک، به دنبال حضور در کمپ‌‌های تمرینی هستیم تا ورزشکاران ما با به روز ترین قوانین و تمرینات آشنا شوند.
انتهای پیام/س