خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یخبندان در راه خراسان جنوبی / کاهش دما ادامه دارد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 19 اسفند 1398 - 11:32
مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی از کاهش دمای هوا در استان و وقوع یخبندان خبر داد.
استان،يخبندان،رطوبت،هواشناسي،دماي،شبانه،باد

علیرضا خندان‌رو در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: با کاهش رطوبت در منطقه ادامه روند کاهشی دمای هوا دور از انتظار نیست که در این راستا وقوع یخبندان شبانه نیز پیش‌‌بینی می‌شود.
وی بیان کرد: برای امروز تا عصر نیز در نیمه جنوبی و جنوب شرق استان احتمال بارش پراکنده وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی ادامه داد: در 24 ساعت گذشته قاین با منفی 7 درجه زیر صفر سردترین شهر استان بوده است.
خندان‌رو بیشینه و کمینه دمای هوا در مرکز استان را نیز 18 و 2 درجه عنوان و تصریح کرد: با توجه به خروجی پیش‌ بینی مدل‌های هواشناسی تا پایان هفته جاری در بعضی ساعات افزایش سرعت باد همراه با گرد و خاک و در برخی نقاط وزش باد شدید پیش‌ بینی می‌شود.
وی از احتمال خسارت به ویژه در بخش کشاورزی ناشی از پدیده سرما و یخبندان شبانه خبر داد و یادآور شد: توصیه می‌شود مدیریت مصرف بهینه حامل‌های انرژی، تنظیم دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی نظیر مرغداری، دامداری و گلخانه‌ها مد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/253/ش