سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازرسی از نانوایی‌های استان سمنان ۱۷ درصد افزایش یافت

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 اسفند 1398 - 11:16
سمنان – سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان از افزایش ۱۷ درصدی بازرسی از نانوایی‌های استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲ هزار و ۲۴۷ مورد بازرسی از این صنف انجام شد.
رعايت،سمنان،استان،بهداشتي،تشنه،صنف،معدن،تخلف،دل

به گزارش خبرنگار مهر، علی تشنه دل صبح دوشنبه در حاشیه بازدید از چند واحد نانوایی در سمنان ضمن بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲ هزار و ۲۴۷ مورد بازرسی از این صنف انجام‌شده است، اظهار داشت: در مقایسه با سال گذشته بازرسی از صنف نانوایان استان ۱۷ درصد افزایش داشته است.
وی بابیان اینکه در این مدت ۷۷۱ فقره تخلف در بازرسی‌ها از این صنف ثبت‌شده است، تصریح کرد: عمده تخلف‌ها در قالب کم‌فروشی، عرضه خارج از شبکه آرد و عدم رعایت ساعات کاری بوده است.
۲۷ میلیارد ریال تخلف نانوایی‌های استان سمنان
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان ارزش ریالی این تخلف‌ها را ۲۷ میلیارد و ۱۳۹ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این پرونده‌ها برای بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی معرفی‌شده است.
تشنه دل با تأکید بر ضرورت افزایش نظارت و بازرسی‌ها از واحدهای خبازی استان سمنان بیان کرد: این بازرسی‌ها در راستای اهداف و مصوبات کارگروه و به‌منظور نظارت ویژه‌بر کیفیت و کمیت نان‌های تولیدی صورت گرفته است.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سطح استان سمنان خاطرنشان کرد: تمامی متصدیان واحدهای نانوایی ملزم به رعایت اصول بهداشتی هستند که در غیر این صورت با واحدهایی که دستورالعمل‌های بهداشتی که از سوی مرکز بهداشت ابلاغ‌شده است را رعایت نکنند به‌شدت برخورد می‌شود.
ضرورت رعایت اصول بهداشتی توسط نانوایان
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان یادآور شد: عموم مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نانوایی‌های سطح استان از قبیل کم‌فروشی، عدم رعایت ساعت کاری، گران‌فروشی، عرضه خارج از شبکه آرد، عدم رعایت اصول بهداشتی و غیره موارد را از طریق سامانه تلفن ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گزارش دهند.
تشنه دل بیان کرد: با واحدهایی که قوانین نظام صنفی و مشتری مداری را رعایت نمی‌کنند و نان‌های بی‌کیفیت به مردم عرضه می‌کنند نیز به‌شدت برخورد می‌شود.