خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چالش بودجه‌ای مدارس خارج از کشور در سال آینده

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 04 اسفند 1397 - 01:20
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به درنظر گرفتن بودجه ۲۰۷ میلیارد تومانی برای مرکز مدارس خارج از کشور در سال آینده گفت: با این نرخ ارز در سال آینده با محدودیت‌هایی برای اداره مدارس خارج از کشور روبرو می‌شویم.
كشور،مدارس،خارج،مركز،آموزش،مجازي

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به درنظر گرفتن بودجه ۲۰۷ میلیارد تومانی برای مرکز مدارس خارج از کشور در سال آینده گفت: با این نرخ ارز در سال آینده با محدودیت‌هایی برای اداره مدارس خارج از کشور روبرو می‌شویم.
غلامرضا کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه پیشنهاد بودجه‌ای برای مرکز مدارس خارج از کشور، ۲۰۷ میلیارد تومان بود که افزایشی نیافته است، اظهار کرد: با این قیمت نرخ ارز اداره مدارس خارج از کشور در سال آینده سخت است.
وی افزود: ما در اداره مدارس با چالش مواجه خواهیم شد و با محدودیت بودجه روبرو هستیم.
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه یکی از اقداماتی که باید به همین علت انجام دهیم کاهش شمار معلمان اعزامی به مدارس خارج از کشور است، گفت: یکی از برنامه‌های ما این است که هر شخصی را که تمایل داشت به تبعیت از همسرش به خارج از کشور برود را جذب و حقوق ریالی برای وی برقرار کنیم تا از این طریق بخشی از محدودیت بودجه ما جبران شود.
کریمی ادامه داد: آموزش مجازی را نیز برای دانش آموزان خارج از کشور توسعه می‌دهیم.
یک سیستم آموزش مجازی برای کلیه پایه‌های تحصیلی از اول تا دوازدهم طراحی شده است تا اگر مدرسه‌ای برای برخی دروس معلم نداشت دانش آموزان بتوانند با استفاده از تدریس‌های مجازی دروس را فرا بگیرند و عقب نمانند.
به گفته وی در حال حاضر ۱۱۰ واحد آموزشی در ۸۴ شهر و ۵۴ کشور خارجی داریم و ۱۴ هزار دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام