خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار وزیر خارجه مصر با رئیس جمهور عراق

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 18 اسفند 1398 - 23:09
سامح شکری، وزیر خارجه مصر در سفر به عراق با برهم صالح، رئیس‌جمهور این کشور و مقامات عراقی دیدار و گفت‌وگو کرد.
عراق،كشور،سامح،شكري،بغداد،مصر،ديدار

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بغداد الیوم، دفتر ریاست جمهوری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد سامح شکری، وزیر خارجه مصر در بغداد، پایتخت عراق با برهم صالح، رئیس‌جمهور این کشور در کاخ السلام دیدار و گفت‌وگو کرد.
سامح شکری نامه عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر را درباره تحولات منطقه‌ای و بین المللی را در چارچوب هماهنگی و رایزنی مستمر بین دو کشور را تقدیم برهم صالح کرد.
رئیس‌جمهور عراق در این دیدار بر اهمیت تحکیم روابط دو جانبه میان دو کشور برادر و اهتمام به توسعه افق‌های همکاری در زمینه‌های مختلف تاکید کرد و گفت: هماهنگی مشترک میان دو کشور دوست و برادر در زمینه مبارزه با تروریسم و خشکاندن منابع آن در چارچوب تقویت امنیت، ثبات و صلح در منطقه باید افزایش پیدا کند.
رئیس‌جمهور عراق همچنین بر حمایت کشورش از مصر در تلاش برای حفاظت از حقوق آبی این کشور در قضیه سد النهضه هم تاکید کرد.
سامح شکری بعد از ظهر امروز نیز در بدو ورود به بغداد در فرودگاه بین المللی این شهر با محمد علی الحکیم وزیر خارجه عراق که به استقبال وی آمده بود دیدار و گفتگو کرد.
انتهای پیام/