5 دلیل خوب برای خوردن گوجه فرنگی
علاوه بر سن، مهمترین علت سفید شدن زوهنگام موها تغذیه ما و کمبودھای تغذیه ای است.

علاوه بر سن، مهمترین علت سفید شدن زوهنگام موها تغذیه ما و کمبودھای تغذیه ای است.
اگرچه وراثت و افزایش سن، غیر قابل اجتنابند اما مصرف برخی ویتامین ها، و مواد معدنی منجر به کاهش سرعت سفید شدن موها می شوند:
ماھی سالمون: ماھی سالمون حاوی اسید چرب امگا ٣، پروتئین و سلنیوم است.
یکی از نکات مھم درباره سلنیوم این است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی بوده و از بدن در برابر رادیکال ھای آزاد مضر که مسئول بسیاری از بیماری ھای خطرناک و نیز پیری زودرس ھستند، محافظت می کند.
شکلات: شکلات و مخصوصا شکلات نیمه شیرین، دارای ماده معدنی مس است.
این ماده معدنی تولید ملانین را افزایش می دھد.
ملانین، رنگدانه تیره ای است که به پوست و مو رنگ می دھد.
توت ھا: یکی از دلایل شھرت توت ھا، مقدار زیاد ویتامین ث موجود در آنهاست.
وجود این ویتامین برای سلامتی پوست و مو ضروری است.
ویتامین ث تولید کلاژن را در بدن افزایش داده و رادیکال ھای آزاد مضر را که در پیری زودرس نقش دارند، خنثی می کند.
پس خوردن توت، به کاھش روند پیری و حفظ رنگ موھا، کمک می کند.
سبزیجات برگ سبز: این دسته از مواد غذایی، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و فیبر غذایی ھستند.
ھمچنین، دارای ویتامین ب هستند که برای تقویت و سلامتی پوست سر، ضروری است.
حفظ سلامت پوست سر با کمک شیوه ھای طبیعی و بدون مواد شیمیایی، از مھمترین روش ھای جلوگیری از بروز مشکلات مو مثل سفید شدن مو است.
ویتامین ب ۱۲ موجود در این گروه از مواد غذایی، به تولید ھورمون ھایی که در از بین بردن موھای سفید، نقش دارند، کمک می کند.
بادام: بادام ھم مانند شکلات، حاوی ماده معدنی مس است.
در ھر واحد از بادام، ویتامین ای و سایر مواد مغذی است که به سلامت پوست، مو و ناخن، کمک می کنند.
آوای سلامت