خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سوری ها نظامیان آمریکایی را فراری دادند

مشرق | بین‌الملل، بین‌الملل | یکشنبه، 18 اسفند 1398 - 17:37
سوری ها در راستای مخالفت با اشغالگری آمریکایی ها به یک ستون نظامی آمریکا اجازه عبور از منطقه‌ای در استان حسکه را ندادند.
آمريكايي،نظاميان،نظامي،ستون،ساكنان،عبور

به گزارش مشرق به نقل از اسپوتنیک، سوری ها در راستای مخالفت با اشغالگری آمریکایی ها به یک ستون نظامی آمریکا اجازه عبور از منطقه در استان حسکه را ندادند.
تلویزیون سوریه گزارش داد: ساکنان روستای الکوزلیه در غرب شهر تل تمر در حومه الحسکه مانع از عبور ستون نظامی اشغالگران آمریکایی که شامل هفت خودرو نظامی بود به روستایشان شدند و با سنگ آنها را هدف قرار دادند و نظامیان اشغالگر آمریکایی را مجبور به عقب نشینی کردند.
بیشتر بخوانید: آتش سنگین ارتش سوریه بر روی مواضع تروریستها در ادلب
این در حالی است که در ۱۳ فوریه گذشته صدها نفر از ساکنان استان حسکه در مراسم تشییع فیصل خالد المحمد نوجوانی که بر اثر تیراندازی نظامیان آمریکایی کشته شده بود با وجود اوضاع نامساعد جوی شرکت کرده و بر ضرورت خروج این نظامیان تاکید کرده بودند.