خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشاور اسد: حاکمیت سوریه خط قرمز ماست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 18 اسفند 1398 - 13:12
مشاور سیاسی و رسانه‌ای رئیس‌جمهور سوریه اعلام کرد حاکمیت این کشور خط قرمز بشار اسد است و وی بر بازگرداندن کامل آن تاکید دارد.
سوريه،ارتش،اردوغان،توافق،ادامه،بثينه،خشنودي،شعبان،توافقي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، بثینه شعبان، مشاور سیاسی و رسانه‌ای رئیس‌جمهور سوریه در گفت‌وگویی با روزنامه «الوطن» از نتایج توافق امضا شده در روسیه با هدف ایجاد آتش‌بس در استان ادلب ابراز خشنودی کرد و آن را دستاوردی بزرگ خواند.
وی اعلام کرد: در تماس تلفنی که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه داشت وی از توافقی که در مسکو صورت گرفت ابراز خشنودی کرد.
مشاور سیاسی اسد تاکید کرد که در متن توافق بر استمرار حاکمیت سوریه و حفظ وحدت اراضی آن که از اصول ثابت دمشق است تاکید شده است.
وی اعلام کرد که جنگ علیه تروریسم ادامه دارد و هیچ توافقی وجود ندارد که ارتش سوریه را از این جنگ بازدارد.
رئیس‌جمهور بر بازگرداندن حاکمیت سوریه اصرار دارد و آن را خط قرمز خود می‌داند.
بثینه شعبان بر اهمیت دستاوردهای میدانی ارتش سوریه تأکید کرد و گفت: ارتش سوریه به پیشروی خود ادامه داد، علیرغم آنکه با ارتش ترکیه به عنوان دومین ارتش در ناتو روبرو بود.
پست‌های دیدبانی و رصد ترکیه نیز تقریبا اسیر ارتش سوریه شده‌اند و در صورتی که توافق اجرایی و تمام این مناطق آزاد شود دیگر وجود آن‌ها فایده‌ای ندارد.
همه این‌ها به برکت فداکاری‌های ارتش سوریه اتفاق افتاد و اگر این‌ها نبود اردوغان به مسکو نمی‌رفت، ارتش ما چیزی شبیه معجزه را رقم زد.
وی در ادامه قرار گرفتن اردوغان در وضعی بحرانی را یادآور شد و گفت: نباید وضعیت داخلی و مخالفت‌های زیادی را که اردوغان با آن روبروست، فراموش کنیم.
او نیاز به حفظ آبروی خود دارد، اردوغان امروز با اروپا در بحران است و جهانیان در حال دیدن چهره حقیقی وی هستند و همه این‌ها نتیجه پیروزی‌هایی است که سوری‌ها در مقابل طرح وی به دست آورده اند.
انتهای پیام/