تشدید نظارتهای دامپزشکی کرمانشاه بر مراکز عرضه فرآوردههای دامی و رستورانها
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها خبر داد.

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها خبر داد.
دکتر مهدی ظفریپور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آغاز زودهنگام نظارتهای نوروزی دامپزشکی به دلیل مقابله با شیوع کرونا، گفت: زمان شروع رسمی نظارتهای نوروزی دامپزشکی 25 اسفند اعلام شده، اما برای جلوگیری از شیوع کرونا این نظارتها در استان کرمانشاه از هماکنون آغاز شده است.
ظفریپور با اشاره به فعالیت 17 اکیپ دامپزشکی برای نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها در طول سال، گفت: این اکیپها در ایام حساسی مثل نوروز کارهای نظارتی خود را به شدت و جدیت بیشتری پیگیری میکنند.
ظفریپور با بیان اینکه احتمال افزایش تعداد اکیپ های نظارت نوروزی وجود دارد، ادامه داد: احتمالا یک اکیپ مشترک با میراث فرهنگی هم برای تشدید نظارت بر رستورانها و به ویژه رستورانهای بین راهی فعال خواهد شد.
وی گفت: این اکیپ های نظارتی در ایام معمول سال ماهی سه بار از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها بازدید میکنند، در حالیکه این بازدیدها هم اکنون و در آستانه نوروز و برای جلوگیری از شیوع کرونا به دو بار در هفته افزایش پیدا کرده است.
به گفته این مسئول نظارت های نوروزی دامپزشکی تا 15 فروردین ادامه پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام