منتخب مردم شیراز در مجلس یازدهم: ارتباط مداوم با مردم خواهم داشت / حضور در فضای مجازی فرصت مغتنمی برای نماینده است
منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم گفت: ارتباط مداوم با مردم و تشکلهای تخصصی سبب آگاهی نماینده از خلاءها و مشکلات قانونی میشود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، بر اساس قانون اساسی وظیفه نمایندگان مجلس شورای اسلامی «قانونگذاری» و «نظارت بر حسن اجرای قانون است».
با این وجود، به دلیل انتظاراتی که مردم از نمایندگان در پیگیری امور عمرانی و اجرایی حوزه انتخابیه دارند، نمایندگان به ناچار بخش عمدهای از زمان خود را به این امور اختصاص میدهند و بسیاری از آنها از وظیفه اصلی خود باز میمانند.
بسیاری از کارشناسان و حتی خود نمایندگان به این مسئله واقف هستند و برای حل آن پیشنهاداتی ارائه کردهاند که استانی شدن انتخابات مجلس شواری اسلامی از جمله این پیشنهادات بود.
اما در میان نمایندگان هستند افرادی که پیگیری امور عمرانی و اجرایی حوزه انتخابیه سبب نشده است که از وظیفه اصلی باز بمانند از جمله این افراد جعفر قادری، نماینده اصولگرای ادوار هشتم و نهم شیراز است.
جعفر قادری توانست در انتخابات اخیر برای بار سوم اعتماد شیرازیها را جلب کند و پیروز انتخابات شود.
بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس جعفر قادری در مجلس هشتم و نهم حدود 49 طرح و بیش از 100 تبصره و ماده قانونی به مجلس ارائه کرد که به گفته خودش «حدود 90 تا 95 درصد» آنها به قانون تبدیل شده است.
قادری در گفتوگو با تسنیم رمز موفقیت خود را ارتباط مداوم با مردم و مجامع تخصصی بیان کرد و اظهار داشت: ارتباط مداوم با مردم و تشکلهای تخصصی و افراد مجرب سبب آگاهی نماینده از خلاهای قانونی میشود که این خود مقدمه تدوین طرح است.
منتخب دور یازدهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که «بعد ملی و محلی نماینده از هم جدا نیستند و اگر نماینده در بعد محلی فعال باشد و با مردم ارتباط داشته باشد و در نشستهای مردمی و تخصصی حضور داشته باشد، آنگاه میتواند از دل مشکلاتی که مردم و متخصصان مطرح میکنند خلاهای قانونی را تشخیص دهد و در نتیجه با تدوین طرح برای پرکردن این خلاها وظیفه ملی خود را نیز انجام دهد.»
به گفته قادری نمایندگانی که در جمع مردم و محافل تخصصی حضور پیدا نمیکنند امکان ارائه طرح برایشان فراهم نیست.
این مدرس اقتصاد برخورد نمایندگان با مردمی که برای حل مشکلاتشان به او مراجعه میکنند را به دو دسته تقسیم میکند و میگوید: نمایندگان در برخورد با مشکلات مردمی که به او رجوع میکنند میتواند دو مسیر را در پیش بگیرد، نخست اینکه تلاش کند با همین قوانین موجود و مشکلدار و با ریش گرو گذاشتن و با تقاضا و خواهش و تمنا از مسئولان مشکل مراجعه کننده را حل کند، دوم اینکه اگر خلا قانونی وجود دارد با ارائه یک طرح آن خلا و گیر قانونی را رفع کند و علاوه بر رفع مشکل فرد مراجعه کنند مشکل افرادی که در سراسر کشور با مسئله مشابهی مواجه هستند را حل کند.
این عضو و نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس هشتم و نهم در مورد نحوه کمک نخبگان و فرهیختگان به نماینده در تهیه طرحها بر اهمیت فضای مجازی تأکید و بیان میکند: حضور نماینده در فضای مجازی فرصتی مغتنم برای او فراهم میکند تا نظرات نخبگان و فعالان عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را دریافت کند و بهتر به خلاهای قانونی واقف شود.
انتهای پیام/421/ش